Sk8-Emir
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Hocam ben seçim gerginliğinden dolayı yarınki internet cafe de takılma saatimi 1 hafta erteledim siz ne diyorsunuz?İnşallah seçim gecesi olay çıkmaz.
Hocam ben seçim gerginliğinden dolayı yarınki internet cafe de takılma saatimi 1 hafta erteledim siz ne diyorsunuz?İnşallah seçim gecesi olay çıkmaz.
Yukarıdaki fotoğrafa patladımArtık şu kafadayım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bu kafada oldugunu en basta söyleseydin bu kadar dil dökmezdimArtık şu kafadayım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Milletvekili adayları için farklı pusula var cunhurbaşkanı adayları için farklı milletvekili için CHP'yi seçmeyerek oyunu kullanabilirsinKemal Kılıçdaroğlu gibi Atatürk'ün partisine terörist evlatlarını dolduran, Sadullah denen adamı Ankara'da 1.listeden MV adayı yapan dahası da var ama yazmaya üşeniyorum bu adama benden oy çıkmaz. Özellikle Selo - Apo ile yakın ilişkileri zaten kanımı donduruyor onca şehit... üzücü :// Erdoğan gitsin de kim gelirse gelsin gibi salakça düşünceyi benimsemeyin lütfen. Kemal'e oy verirken doğru düşünerek verin amenna ama Erdoğan gitsin de kim gelirse gelsin demeyin. Demokrasi olan bir ülkedeyiz ben ona oy vermeyeceğim ama kazanırsa tebrik ederim çünkü halk istemiştir. Kendi düşüncem şuan için Sinan Oğan'dan yana. Yarın yapacağı açıklamaya göre kararım netleşecek. Ne olursa olsun kim kazanırsa kazansın inşallah TÜRKİYE kazanır. Saygılar herkese donanım arşivi arkadaşlarım.