POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,295
60 civarı.Bütçe?
60 civarı.Bütçe?
60 civarı.
A1 ehliyet olmasa 250cc 600cc fln alırdım da max 125cc
YBR 125ler berbat motorlar. CBRlarda anca 2006 2008 modelini alırsın.
İlla supersport olmasına gerek yoksa benelli TNT 125 bakabilirsin naked olarak.A1 ehliyet olmasa 250cc 600cc fln alırdım da max 125cc
Ben de alışmak için racing istedim naked tipi motordan sonra racing geçilse sorun olmaz mı?(alışma açısından)İlla supersport olmasına gerek yoksa benelli TNT 125 bakabilirsin naked olarak.
Daha iyi olur hatta. Racing oturuş şekli çok rahatsız o yüzden naked ile başlasan daha iyi.Ben de alışmak için racing istedim naked tipi motordan sonra racing geçilse sorun olmaz mı?(alışma açısından)
A1 ehliyette değişiklik yok.Yeni düzenleme ile B sınıfı 125cc altı motorları kullanabilecek eskiden B sınıfı maks 50cc kullanabiliyordu
A1 ehliyeti olanlar da değişiklik var mı yok mu bilmiyorum bir bak istersen
B sınıfı 50 değil 600 kullanabiliyordu. Çok kötü bir düzenleme oldu bence. Şahsi olarak düşüncem A1 ehliyeti olanlar 250ccye kadar a2 ehliyeti olanlar 700ccye kadar olmalı. Hocam bu düzenlemeden sonra R6 hayalim bitti.Yeni düzenleme ile B sınıfı 125cc altı motorları kullanabilecek eskiden B sınıfı maks 50cc kullanabiliyordu
A1 ehliyeti olanlar da değişiklik var mı yok mu bilmiyorum bir bak istersen
Ben zaten motora max 1 sene binmeyi sonra R25 veya R6 ya geçmeyi düşünüyorum. Şuan daha hazır olan bir param yok işe başlayayım sonra alacağım.Daha iyi olur hatta. Racing oturuş şekli çok rahatsız o yüzden naked ile başlasan daha iyi.
B Sınıfı 600 falan kullanamıyordu 50 kullanabiliyordu.B sınıfı 50 değil 600 kullanabiliyordu. Çok kötü bir düzenleme oldu bence. Şahsi olarak düşüncem A1 ehliyeti olanlar 250ccye kadar a2 ehliyeti olanlar 700ccye kadar olmalı. Hocam bu düzenlemeden sonra R6 hayalim bitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben zaten motora max 1 sene binmeyi sonra R25 veya R6 ya geçmeyi düşünüyorum. Şuan daha hazır olan bir param yok işe başlayayım sonra alacağım.
Pardon a2 ile karıştırdım. Neyse hocam mantıklı mı? 1 sene kullanabileceğim bir motor hangisi olmalı? Çünkü sonra 18 olunca a2 ehliyeti alıp R25 veya R6 almayı düşünüyorum.B Sınıfı 600 falan kullanamıyordu 50 kullanabiliyordu.
Benelli TNT 125Pardon a2 ile karıştırdım. Neyse hocam mantıklı mı? 1 sene kullanabileceğim bir motor hangisi olmalı? Çünkü sonra 18 olunca a2 ehliyeti alıp R25 veya R6 almayı düşünüyorum.
Parça sıkıntısı, fazla yakma sorunu var mı? Ve ne kadar hız görüyor? Çünkü ilk aldığımda yaklaşık 200km yol yapmak istiyorum.Benelli TNT 125