Derbi gpr 125 2t motor

Ben de alışmak için racing istedim naked tipi motordan sonra racing geçilse sorun olmaz mı?(alışma açısından)
Daha iyi olur hatta. Racing oturuş şekli çok rahatsız o yüzden naked ile başlasan daha iyi.

Yeni düzenleme ile B sınıfı 125cc altı motorları kullanabilecek eskiden B sınıfı maks 50cc kullanabiliyordu

A1 ehliyeti olanlar da değişiklik var mı yok mu bilmiyorum bir bak istersen

Yeni düzenleme ile B sınıfı 125cc altı motorları kullanabilecek eskiden B sınıfı maks 50cc kullanabiliyordu

A1 ehliyette değişiklik yok.

B sınıfı 50 değil 600 kullanabiliyordu. Çok kötü bir düzenleme oldu bence. Şahsi olarak düşüncem A1 ehliyeti olanlar 250ccye kadar a2 ehliyeti olanlar 700ccye kadar olmalı. Hocam bu düzenlemeden sonra R6 hayalim bitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha iyi olur hatta. Racing oturuş şekli çok rahatsız o yüzden naked ile başlasan daha iyi.
Ben zaten motora max 1 sene binmeyi sonra R25 veya R6 ya geçmeyi düşünüyorum. Şuan daha hazır olan bir param yok işe başlayayım sonra alacağım.

B sınıfı 50 değil 600 kullanabiliyordu. Çok kötü bir düzenleme oldu bence. Şahsi olarak düşüncem A1 ehliyeti olanlar 250ccye kadar a2 ehliyeti olanlar 700ccye kadar olmalı. Hocam bu düzenlemeden sonra R6 hayalim bitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben zaten motora max 1 sene binmeyi sonra R25 veya R6 ya geçmeyi düşünüyorum. Şuan daha hazır olan bir param yok işe başlayayım sonra alacağım.
B Sınıfı 600 falan kullanamıyordu 50 kullanabiliyordu.

B Sınıfı 600 falan kullanamıyordu 50 kullanabiliyordu.
Pardon a2 ile karıştırdım. Neyse hocam mantıklı mı? 1 sene kullanabileceğim bir motor hangisi olmalı? Çünkü sonra 18 olunca a2 ehliyeti alıp R25 veya R6 almayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,488
Üyeler
188,945
Son üye
ReoxTR
Geri