Modem Hat Değerlerim

mcs20

80+
Reaksiyon skoru
3
Altyapı sorgulama yaptığımda 81 mpbs destekliyor ama hat değerlerime baktığımda böyle bir sonuçla karşılaşıyorum.Sebebi nedir arkadaşlar?

Ekler

• hat değerleri.PNG
    hat değerleri.PNG
    73.7 KB · Hit: 61
paketin 50mbps olabilir veya ISS sana o kadar ulaştırıyor. Veyutta iç tesisatında sorun var.

paketim 75 mpbs indirmede 68 mpbs alıyorum gerçekten çok tuhaf tesisata bakacam

1684066686147.png

Benim de bu şekilde "Max 81 gösteriyor Alt yapıda" bana gelen "81 80 Speed testte" "75 Mbps kullanıyorum paket olarak."
Ama sizin orada bence bir hata var yine de Müşteri hizmetlerine danışın derim.

Hattın kaldırdığı en yüksek hızı alıyorsun hocam, zayıflama değerlerinde de bir problem göremedim.
Bölgede bir yükseltme çalışması olmadığı sürece bu hızlarda kullanmaya devam edersin muhtemelen.

Hattın kaldırdığı en yüksek hızı alıyorsun hocam, zayıflama değerlerinde de bir problem göremedim.
Bölgede bir yükseltme çalışması olmadığı sürece bu hızlarda kullanmaya devam edersin muhtemelen.
cevapladığın için sağol krdşm binaya gelen modem kutusundaki kabloları yenilesem hızım artar mı?

cevapladığın için sağol krdşm binaya gelen modem kutusundaki kabloları yenilesem hızım artar mı?
Sanmam, altyapı sorgulamada çıkan sonuçla karşılaştırılarak eğer daha yüksek bir hız gözüküyorsa denenebilir.

Geri