- Reaksiyon skoru
- 8,786
bi sn herkese RGB gelmiyor sanırım ama dikkat et abiFoto atar mısın canım çektiklavyem var ama rgbsi için duvara asabilirim
bi sn herkese RGB gelmiyor sanırım ama dikkat et abiFoto atar mısın canım çektiklavyem var ama rgbsi için duvara asabilirim
Çok güzel duruyormuş hee. Rgb gelmesi için özel bi not vs ekledin mi?
yok abi siyah red sw alıp beyaz red sw istedimÇok güzel duruyormuş hee. Rgb gelmesi için özel bi not vs ekledin mi?
Son bir sorum var, signal rgb gördü dimi klavyeyi? Rgb profil yazıyorum da signal rgb üzerinden ; tüm rgbleri oradan yönetiyorum benim için önemli. Klavyeden bi kaç tane alıcam orada gözüktüyse.yok abi siyah red sw alıp beyaz red sw istedim
Hocam güle güle kullanın. Bunun linkini atar mısınız? Tuşlara renk atanabiliyor değil mi?
nıyor fakat linkteki ürün bu bazılarına rgb gidiyor bazılarına rgb ben şanslı çktım sana gelirmi rgb bilmiyorumHocam güle güle kullanın. Bunun linkini atar mısınız? Tuşlara renk atanabiliyor değil mi?
ben kendi uygulamasıı açtım abi dedğinin bilmiyorumSon bir sorum var, signal rgb gördü dimi klavyeyi? Rgb profil yazıyorum da signal rgb üzerinden ; tüm rgbleri oradan yönetiyorum benim için önemli. Klavyeden bi kaç tane alıcam orada gözüktüyse.
V tuşuna biraz bastır yüksekte duruyor.
V tuşuna biraz bastır yüksekte duruyor.
Bende de aynı ürün varNasıl anladın hcm![]()
İLETİRSENN MUTLU OLURUM KARDEŞİM <3Direk satıcısının numarası mevcut bende isterseniz onu vereyim pm atana daha ucuza geliyor