Çözüldü✓ yeni fare alıcam öneriniz nelerdir ?

Aykutsuwi

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
2000
suan aklımda bu steelseries aerox 3 veya steelseries rival 5 destiny 2 edition var sizce hangisini almalıyım yada daha iyi oneriniz varmı ?

suan aklımda bu steelseries aerox 3 veya steelseries rival 5 destiny 2 edition var sizce hangisini almalıyım yada daha iyi oneriniz varmı ?
Azıcık daha arttırıp Lamzu atlantis veya ninjutso sora almak en mantıklısı. Kendim Lamzu kullanıyorum çok memnunum. Bu paralara aerox 3 5 gibi mouselerden uzak durun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçeyi çok zorlamazsak 1200tl darmoshark M3
bütçeyi tam kullanmak isterseniz Pulsar X2 wireless ama bence bir mouse a 2000tl vermek saçma aynı özelliklere sahip mousler 1000tl ye bulunabiliyorken neden 2000 verelim değil mi
Kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz, darmoshark alın bakalım 1 düşürmede nasıl kırılıyor. Ayrıca kutu içeriğinden özelliklerine dahil nirço özellik başlıca değişiyor ç

@Greewe hocam yine bir çöp ekipman alma vakası gelin güzel bir dille anlatın.

Azıcık daha arttırıp Lamzu atlantis veya ninjutso sora almak en mantıklısı. Kendim Lamzu kullanıyorum çok memnunum. Bu paralara aerox 3 5 gibi mouselerden uzak durun.

Kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz, darmoshark alın bakalım 1 düşürmede nasıl kırılıyor. Ayrıca kutu içeriğinden özelliklerine dahil nirço özellik başlıca değişiyor ç

hocam cidden o paralara değiyor mu bir mouse a 2300 vermek cidden hayal işi her yiğidin harcı değil gerçekten

hocam cidden o paralara değiyor mu bir mouse a 2300 vermek cidden hayal işi her yiğidin harcı değil gerçekten
Ne alakası var almışken kalitelisini almak mantıklı olan. Sizin düşüncenize göre 1m bütçesi olan biri gidip tofaşa binsin.

steelseries rival 5 destiny 2 edition güzel gibi
Bilmiyorsanız boş yorun yapmayın insanların parasını çöpe atmayın.

Lamzu Atlantis Mini

Ne alakası var almışken kalitelisini almak mantıklı olan. Sizin düşüncenize göre 1m bütçesi olan biri gidip tofaşa binsin.
yanlış anladınız galiba ve üslubunuz çok yargılayacı ve verdiğin örnekte çok tutarsız benim demek istediğim aynı özelliklere sahip veya yakın değerlere sahip olup aralarındaki fiyat farkına değmeyecegini söylemek istemiştim

Zorlayamıycaksanız endgame xm2we alın.

Evet bir mouse bu paralar verilir, malzeme kalitesini kronik sorunlarıda göz önünde bulundur

yanlış anladınız galiba ve üslubunuz çok yargılayacı ve verdiğin örnekte çok tutarsız benim demek istediğim aynı özelliklere sahip veya yakın değerlere sahip olup aralarındaki fiyat farkına değmeyecegini söylemek istemiştim
Hocam onu size söylemedim sadece bilgisi olmayıp öneri yapan arkadaşa biraz çıkıştım. Kesinlikle değiyor, kendim kullanıyorum profesyonel fps oyuncusuyum memnunum. Benim aimimi çok iyi yerlere taşımama yardımcı oldu. Ayrıca yakın özellikte değiller, dediğim gibi darmoshark gibi mouseler tek seferde kırılır. Çok dandik yapıları var.

Zorlayamıycaksanız endgame xm2we alın.

Evet bir mouse bu paralar verilir, malzeme kalitesini kronik sorunlarıda göz önünde bulundur
Hocam ben çıkarsa diye goat 2 modeli attım ama çıkmazsa bu xm2we modeli de iyidir.

Hocam onu size söylemedim sadece bilgisi olmayıp öneri yapan arkadaşa biraz çıkıştım. Kesinlikle değiyor, kendim kullanıyorum profesyonel fps oyuncusuyum memnunum. Benim aimimi çok iyi yerlere taşımama yardımcı oldu. Ayrıca yakın özellikte değiller, dediğim gibi darmoshark gibi mouseler tek seferde kırılır. Çok dandik yapıları var.

Hocam ben çıkarsa diye goat 2 modeli attım ama çıkmazsa bu xm2we modeli de iyidir.
peki ya niye lamzuyu tercih ettiniz niye sora değil?

Ona bakarsak gameboosterda 280hz asusda ama arada 2 katı fiyat farkı var değil mi?

Ağırlık sebebiyle sora bazı kullanıcılar için aşırı hafif kas hafızasını alt üst edebiliyor

Ben ömrüm boyunca ağır mouseler kullandığım için çok hafif tercih olmasını istemedim. Ve alacağı zaman beyaz rengi vardı siyah rengi yotku. Bende bundan dolayı atlantis tercih ettim. Ve TenZ de finalmouse ile anlaşmadan önce Lamzu atlantis kullanıyordu. Siz eğer ki şuanda hafif bir mouse kullanıyorsanız veya hafif mouse ye alışırım benim için bir problem olmaz diyorsanız sora tercih edebilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Harn
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,877
Üyeler
192,822
Son üye
Cynthia
Geri