Motosiklet almak istiyorum önerileriniz?

İCarL

80+
Reaksiyon skoru
236
Aslında almak hiç aklıma gelmemişti ama sürekli instagram ve yt gibi platformlarda önüme çıkıyorlar. Baya bi merak sardım ilk kez başlicam hayatımda sürdüğüm 2 tekerli tek araç bisiklettir. Bana hem hız değeri yüksek trafiğe çıkabilen uzun yol yapan ve konforlu bir motosiklet önerir misiniz?. Ayrıca bu işlerden anlayanlar ekipmanda önerebilirmi bütçede sorun yok siz önerin yeter.

Bu motosiklet gözüme güzel geldi ama replika diyince anlamadım anlatıcak varmı?

DD82B598-7E1D-43BD-AD56-8D2E3CE550CE.jpeg80419BCC-2B7D-40BE-98C7-9A65ABCC7BE7.png
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söylemeyi unuttum motosikletin tipi benim için çok önemlidir kawasakinin tiplerini çok seviyorum. Kısacası kurye motoru olmasın gerisi önemsiz.

Hayatında sadece iki tekerlekli araç olarak bisiklet sürmüş biri ilk motoru olarak 1000cc mi alıyor? Hocam siz hayatınızı 5 liraya mı alıyorsunuz, dalga mı geçiyorsunuz? Gaza bastığınızda 100 e çıkması 3 saniyeyi ya buluyor ya bulmuyor allah aşkına yapmayın. Ölürsünüz.

Bütce artarsa bunu öneririm

Hayatında sadece iki tekerlekli araç olarak bisiklet sürmüş biri ilk motoru olarak 1000cc mi alıyor? Hocam siz hayatınızı 5 liraya mı alıyorsunuz, dalga mı geçiyorsunuz? Gaza bastığınızda 100 e çıkması 3 saniyeyi ya buluyor ya bulmuyor allah aşkına yapmayın. Ölürsünüz.
Salla kanka yaşı kücük büyük ihtimal canının değerini bilse 100k gibi başlangıç motorlarına bakar :D

bütçen ne ? boy kilo sevdiğin motosiklet sınıfı ?

Bütce artarsa bunu öneririm

Salla kanka yaşı kücük büyük ihtimal canının değerini bilse 100k gibi başlangıç motorlarına bakar :D
Hocam kusurs bakmayında hevesimi neden kırıyorsunuz dediğim gibi ilk kez sürücem hiçbir bilgim yok lütfen böyle yapmayalım.

250 lilik bile tehlikeli ilk başlayan için. Motoru araba gibi düşünmeyin en ufak hatanız ölüm en iyi ihtimal sakat kalmanız. 1000 lik dediğiniz makineler oyuncak değil. 125 lik al kullan 1 yıl sonra yükselt yükselteceksen. Bisikletçiyim aynı zamanda 5 yıllık motor tecrübem var 600 lüğe binmeye ürküyorum hala. Bu işi oyun sanmayın kendinize gelin. Burada öneri yapacak herkes seni ölümüne hazırlayacak.

hadi aldın diyelim ehliyetin yemez ki zaten bu motoru kullanmaya

Hocam kusurs bakmayında hevesimi neden kırıyorsunuz dediğim gibi ilk kez sürücem hiçbir bilgim yok lütfen böyle yapmayalım.
Kanka dalgamı geçiyon ya monitör alıyor sanki bütçede sorun yok falan, bide ilk kez binicekmiş h2 ninja bakıyor babababababa

Gidimde konu açıyım ilk kez araba sürücem daha önce kullanmadım bütçe yok bana araba önerin diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,132
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri