Çözüldü✓ yeni fare alıcam öneriniz nelerdir ?

suan aklımda bu steelseries aerox 3 veya steelseries rival 5 destiny 2 edition var sizce hangisini almalıyım yada daha iyi oneriniz varmı ?
dostum 1kya 1 saatlik darmoshark m3 veriyorum inceleyip kutusuna koydum 1 saat bile kullanmamışımdır ikinci el kısmında ilanım var bakabilirsin

dostum 1kya 1 saatlik darmoshark m3 veriyorum inceleyip kutusuna koydum 1 saat bile kullanmamışımdır ikinci el kısmında ilanım var bakabilirsin
Adamın bütçesi var, bırakın Lamzu yada sora alsın. Elinizdeki malı kakalamaya çalışmayın. İnsanları ikilemde bırakıyorsunuz.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne alakası var almışken kalitelisini almak mantıklı olan. Sizin düşüncenize göre 1m bütçesi olan biri gidip tofaşa binsin.

Bilmiyorsanız boş yorun yapmayın insanların parasını çöpe atmayın.
sadece güzel olduğunu ifade ettim sen neden kudurdun ki
özellik hakkında bilgi de vermedim

suan aklımda bu steelseries aerox 3 veya steelseries rival 5 destiny 2 edition var sizce hangisini almalıyım yada daha iyi oneriniz varmı ?
dah dün geldi color mastrer mm712 baya güzel mouse knk 1300 tl naysla 1050 TL'ye aldım. çiçeksepetinden

Uygunsuz Dil

Öneririm.
Hocam siz dşşak mı geçiyorsunuz?

sadece güzel olduğunu ifade ettim sen neden kudurdun ki
özellik hakkında bilgi de vermedim
Eğer ben mesaj yazmasam senin önerini görüp o mouseyi alacaktı. Sana daha güzel cevaplar verirdim de çocukla çocuk olmaya gerek yok.

Adamın 2k+ bütçesi var önerdileri mouseye bak.

steelseries rival 3 kullanıyorum gayet memnunum öneririrm
Bu da ayrı dert ya siz sıkıntılı mısınız bilader. Bütçesi 500 olan adama böyle yorumlar yapın.

Geri