Bu sözlerinde İslam düşmanlığı görüyorum.Sana şu güzel sözleri söylüyorum;
Şarap haram yapıldıysa, Üzümün suçu ne?
Fasık bıraktıysa, Sakalın suçu ne?
Edepsiz giydiyse, Tesettürün suçun ne?
Kılan yalancıysa, Namazın suçu ne?
Giden zalimse, Haccın suçu ne?
Müslüman yaşamıyorsa, Dinin suçu ne?
1.Kardeşim İslama lanet olası diyorsun,sonra özgürlükten bahsediyorsun.İnançlara hakaret edilmez.Bırak ben istediğim gibi istediğime inanıyım.Ölümden sonra hayat varsa (ki var)Allah'ım sana inandım,emirlerine uymaya çalıştım diyebileyim.Ama Allah yok gibi yaşayıp ölürsem ve hesap sorgu sual varsa o zaman nasıl hesap vereceğim.
2.Halkın kendi kendine yönetmesine sadece Tanım olarak bildik sözü de yanlış.Bir robot vs ürettiğin zaman kullanma kılavuzu olur,ne işe yaradığını bilirsin.Bizide Allah yaratmış ve kılavuzumuz Kur'anı kerimdir.
3.İslamda kesinlikle intihar etmek yoktur.
4.Din ile yükselen bir toplum olmadı olamaz bunu canlı örneğinide yaşıyoruz sözüne karşılık Osmanlı kaç yüzyıl hüküm sürdü bilgin varmı?
5.2. turda Erdoğan kazanırsa annelerimizi,kadınlarımızı,kız kardeşlerimize çok üzüleceğim çünkü şeriat gelirse kadınları insan yerine koymayan bir yönetim ülkenin başına geçmiş olacak.şeriat verirsen bu ulkede ki sokakta tek başına gezen kadını tecavüz etmek için sabırsızlıkla beklerler çünkü bunlar öyle yetiştirildiler araplar bunlardır araplar öyle bir millettir ki azginliklarina terbiye etmek yerine kadınlarına kapatırlar, öyle bir millettir ki kadın sesine duyunca tahrik olurlar.
Acaba sen İslam'ın kadına verdiği değeri biliyormusun da böyle atıp tutuyorsun?
Senin özgürlük anlayışın lgbt mi?
6.Acaba sadece mülteciler mi tecavüz ediyor?Türk etmez değil mi?Müslümanlığı yanlış yaşıyorsa İslamın suçu ne?Müslümanlıkta yasak bir davranıştır bu olay.
Bay Bay kemale oy verilmesi için yapılan bu yorumlarını üzülerek okuyorum.
Selametle kardeşim.