Technopat haksız ban yedim.

Yazım yalnışından ban atılacak kadar leş bir platform. İçerdeki insanlar bilgili güzel yardım eden de var fakat şu ban olayı çok saçma.
Adam yardım istiyor mesela acil bir olay araya neden virgül nokta koysun? hızlı hızlı yazar ki hemen yardım almak için.
İşte D.A Forumun burdaki en büyük farkı bu. Bu forum rahatlıktır..

Yazım yalnışından ban atılacak kadar leş bir platform. İçerdeki insanlar bilgili güzel yardım eden de var fakat şu ban olayı çok saçma.
Adam yardım istiyor mesela acil bir olay araya neden virgül nokta koysun? hızlı hızlı yazar ki hemen yardım almak için.
İşte D.A Forumun burdaki en büyük farkı bu. Bu forum rahatlıktır..
SDN Forum = Aşırı az aktiflik
DH Forum = Trollük
Technopat = 1 virgül yüzünden ban atılan platform
PCH Forum = Aşırı az aktiflik
DA Forum = En iyisi

Ama doğru.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir yandan iyi bir şey. Örneği bu forumda da oluyor. Boş yere açılan konular da oluyor.
Ama belki de adamın acelesi var?

Onlar o formu saçma kurallar koyarak içine ettiler ben 1 ay önce ablamın bilgisayarından çıkıp kendi hesabıma girip konu açtım bana perma ban attılar onlara defalarca mail attım bana dönmediler
ama böyle yaparak kendilerini bitirecekler

Ve gamepower rampage klavye mouse kulaklık falan önerdiğin zaman linç yiyorsun.

SDN Forum = Aşırı az aktiflik
DH Forum = Trollük
Technopat = 1 virgül yüzünden ban atılan platform
PCH Forum = Aşırı az aktiflik
DA Forum = Her şey

Ama doğru.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama belki de adamın acelesi var?
Nötr bir konu. Acelesi olanlar için kötü, boş yere konu açanlar için iyi bir olay.

hiç sorma trust öneren forumdan ne bekliyon hani bütçen düşüktür anlarımda adam gamepower alacak trust öneriyosun ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

Nokta yerine ç koyarsın

Technopat:
1593261986591.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,789
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36