Çözüldü✓ Monitöre görüntü gelmiyor

Vitorrs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
329
Bios dan ramleri 2666 MHz den 3600 MHz yaptım kaydet ve çık dedim monitöre görüntü gelmedi birdaha normalde monitördeki ışık beyaz yanıyordu kırmızıya döndü dp veya HDMI kablosunu çıkartınca geri beyaz oluyor monitörüm aoc c24g1
Bios pilini çıkart tak yapıp çalıştırmayı denedim olmadı

Bios dan ramleri 2666 MHz den 3600 MHz yaptım kaydet ve çık dedim monitöre görüntü gelmedi birdaha normalde monitördeki ışık beyaz yanıyordu kırmızıya döndü dp veya HDMI kablosunu çıkartınca geri beyaz oluyor monitörüm aoc c24g1
Bios pilini çıkart tak yapıp çalıştırmayı denedim olmadı
Ram lerden birini çıkarıp açmaya çalış. Sonrasında yine olmazsa tekrar iikisini tak. Bu da işe yaramaz ise birini hiç kullanmadığın bir yere tak. Bunların hiç biri işe yaramaz ise sorun ram de değildir kankam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Büyük ihtimal biosta dır.

Ram lerden birini çıkarıp açmaya çalış. Sonrasında yine olmazsa tekrar iikisini tak. Bu da işe yaramaz ise birini hiç kullanmadığın bir yere tak. Bunların hiç biri işe yaramaz ise sorun ram de değildir kankam.

Monitörde neden kırmızı ışık yanıyor onu anlamadım ben ramleri deneyeyim olmadı eski ramlerimle denerim birde

Dediklerini yaptım farklı ram ile de denedim aynı sorun devam ediyor

Son düzenleme:
Statik elektrik varmış elektriği kesip 5-6 defa power tuşuna bastım sonrasında elektiği bağlayıp açtım açıldı

Geri