Ayrıca o uygulamanın yaptığı test test değil haberin olsun aida64 prime95 ile falan deneFan hızı sabit mi?
prime95 testinede soktum. bu ekran görüntüsündeki ilk sistemi açar açmaz sıcaklık peek noktası görmek amaçlıydı aha prime95'de kalacak dedim. prime 95'te de test ettiğimde genel ortalamada 1 derece daha sıcak çalışıyor peek sıcaklığı olarak tıpkı ryzen masterda olduğu gibi aynı sonucu veriyor. tüm değerler ortam sıcaklığı eşit sabit fan hz volt vs vs vs.Fan hızı sabit mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca o uygulamanın yaptığı test test değil haberin olsun aida64 prime95 ile falan dene
Türkiyede orjinal diye bildiğimiz tek bir satıcı var ismini dahi burada yazmak istemiyorum ki reklam olmasın. Ürün orjinal saıtıcısıda bildiğiniz distribitör.nereden aldınız? eticaret sitesi ve satıcı ismi verirseniz güzel olur.
dostum ismini yazabilirsin burda başka forumlarında ismi geçiyor tüm eticaret sitelerinin ismi geçiyorprime95 testinede soktum. bu ekran görüntüsündeki ilk sistemi açar açmaz sıcaklık peek noktası görmek amaçlıydı aha prime95'de kalacak dedim. prime 95'te de test ettiğimde genel ortalamada 1 derece daha sıcak çalışıyor peek sıcaklığı olarak tıpkı ryzen masterda olduğu gibi aynı sonucu veriyor. tüm değerler ortam sıcaklığı eşit sabit fan hz volt vs vs vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türkiyede orjinal diye bildiğimiz tek bir satıcı var ismini dahi burada yazmak istemiyorum ki reklam olmasın. Ürün orjinal saıtıcısıda bildiğiniz distribitör.
No-name olanı soruyorsan ismini öğrenebilsem satışı vs olsa gidip ondan alacağım ama yok. çince birşeyler ve anlayabildiğimiz lisanda 2.1 w/m-k yazıyor. bu no-name termal macunla birlikte mx-4 dahil yeni sipariş verdeceğim kryanaut, wipaste c2 ile toplu paylaşacağım görselleri ve ısı değerlerini. bakalım bizim noname'mi kaliteli çıktı yoksa garip durumlar mı var.Bu dandik macunun fotosunu veya modelini söyler misiniz?
No name' in fotoyu atsan buluruz belkiNo-name olanı soruyorsan ismini öğrenebilsem satışı vs olsa gidip ondan alacağım ama yok. çince birşeyler ve anlayabildiğimiz lisanda 2.1 w/m-k yazıyor. bu no-name termal macunla birlikte mx-4 dahil yeni sipariş verdiğim kryanaut, wipaste c2 ile toplu paylaşacağım görselleri ve ısı değerlerini. bakalım bizim noname'mi kaliteli çıktı yoksa garip durumlar mı var.