Xxxxx

Trifact

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,677
xxxxx

Son düzenleme:
Hangi soğutucuyla denediniz? *Snowman T5 miş pardon

Snowman T5 2x12cm rgb

nereden aldınız? eticaret sitesi ve satıcı ismi verirseniz güzel olur.

Bu dandik macunun fotosunu veya modelini söyler misiniz?

Fan hızı sabit mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca o uygulamanın yaptığı test test değil haberin olsun aida64 prime95 ile falan dene
prime95 testinede soktum. bu ekran görüntüsündeki ilk sistemi açar açmaz sıcaklık peek noktası görmek amaçlıydı aha prime95'de kalacak dedim. prime 95'te de test ettiğimde genel ortalamada 1 derece daha sıcak çalışıyor peek sıcaklığı olarak tıpkı ryzen masterda olduğu gibi aynı sonucu veriyor. tüm değerler ortam sıcaklığı eşit sabit fan hz volt vs vs vs.

nereden aldınız? eticaret sitesi ve satıcı ismi verirseniz güzel olur.
Türkiyede orjinal diye bildiğimiz tek bir satıcı var ismini dahi burada yazmak istemiyorum ki reklam olmasın. Ürün orjinal saıtıcısıda bildiğiniz distribitör.

prime95 testinede soktum. bu ekran görüntüsündeki ilk sistemi açar açmaz sıcaklık peek noktası görmek amaçlıydı aha prime95'de kalacak dedim. prime 95'te de test ettiğimde genel ortalamada 1 derece daha sıcak çalışıyor peek sıcaklığı olarak tıpkı ryzen masterda olduğu gibi aynı sonucu veriyor. tüm değerler ortam sıcaklığı eşit sabit fan hz volt vs vs vs.

Türkiyede orjinal diye bildiğimiz tek bir satıcı var ismini dahi burada yazmak istemiyorum ki reklam olmasın. Ürün orjinal saıtıcısıda bildiğiniz distribitör.
dostum ismini yazabilirsin burda başka forumlarında ismi geçiyor tüm eticaret sitelerinin ismi geçiyor

Düşük gürültülü PC soğutucuları ve termal bileşenlerinin lider üreticisi olan ARCTIC, sessiz soğutma sistemlerine yönelik trendi başlattı ve şekillendirmeye devam ediyor. ARCTIC, geniş bir CPU/GPU soğutucuları ve fan yelpazesine ek olarak, yüksek kaliteli monitör kolları ile de pratik teknik ekipman üretiyor.
Kurucusu Magnus Huber tarafından yönetilen şirketin Almanya, Hong Kong ve ABD'de ofisleri bulunmaktadır. Başta Türkiye'deki ayağı Akortek Bilişim olan ARCTIC'in 45'ten fazla ülkede yüksek kaliteli ve uygun fiyatlarla satılan yenilikçi ve kullanıcı dostu ürünleri bilgisayar tutkunlarının vazgeçilmezi olmuştur.

Kullandığınız mx-4 sahte olabilir, piyasada sahtesi bolca mevcut.

Bu dandik macunun fotosunu veya modelini söyler misiniz?
No-name olanı soruyorsan ismini öğrenebilsem satışı vs olsa gidip ondan alacağım ama yok. çince birşeyler ve anlayabildiğimiz lisanda 2.1 w/m-k yazıyor. bu no-name termal macunla birlikte mx-4 dahil yeni sipariş verdeceğim kryanaut, wipaste c2 ile toplu paylaşacağım görselleri ve ısı değerlerini. bakalım bizim noname'mi kaliteli çıktı yoksa garip durumlar mı var.

Son düzenleme:
No-name olanı soruyorsan ismini öğrenebilsem satışı vs olsa gidip ondan alacağım ama yok. çince birşeyler ve anlayabildiğimiz lisanda 2.1 w/m-k yazıyor. bu no-name termal macunla birlikte mx-4 dahil yeni sipariş verdiğim kryanaut, wipaste c2 ile toplu paylaşacağım görselleri ve ısı değerlerini. bakalım bizim noname'mi kaliteli çıktı yoksa garip durumlar mı var.
No name' in fotoyu atsan buluruz belki

Geri