gamermarkt icra dava

Reaksiyon skoru
2
gamermarkt satmış olduğum hesabı geri aldınız diye mesaj gelmişti fakat ben almamıştım bende başkasından alıp satmıştım ve aldığım adam geri aldım diye bana mesaj atmıştı ve evime icra kağıdı geldi 6 ay önce bende itiraz ettim birkaç gün önce uyaptan mesaj geldi arabulucu atanmıştır diye aynı durumu yaşayan var mı varsa ne oldu yazabilir mi?

dava kısmında riot türkiye tanık gösterilirse verilerden bulunabilir diye tahmin ediyorum geçmiş olsun şimdiden

gamermarkt satmış olduğum hesabı geri aldınız diye mesaj gelmişti fakat ben almamıştım bende başkasından alıp satmıştım ve aldığım adam geri aldım diye bana mesaj atmıştı ve evime icra kağıdı geldi 6 ay önce bende itiraz ettim birkaç gün önce uyaptan mesaj geldi arabulucu atanmıştır diye aynı durumu yaşayan var mı varsa ne oldu yazabilir mi?
Arabulucu atanınca ne oluyor hocam? Dava iptal mi oluyor ?

Riottan bilgiler istenirse ve şirket bilgileri vermeye yanaşır ise konu kısa sürede senden çıkacaktır. Fakat bu tarz davalar genelde uzaaar da uzar. Sen suçsuzsan senlik bir durum yaşanmaz gönlün rahat olsun. Ara bulucu para iadesi talep edecektir yüksek ihtimal öncelikli olarak. Kabul edersen sende dava direk düşer. Ha dersen ki yok para iadesi vermem hesabı neticede ben geri çekmedim. O vesileyle dava yine uzar. Ama hesabı satan kişi sen olduğun için muhattap dolayısıyla sensin. Hesabın ilk sahibine bir ulaşım sağlanamazsa senin üzerine kalma ihtimali var. Satarken hesabın ilk sahibi olmadığını ve herhangi bir olumsuz durumda senin muhattap alınmaman gerektiğini belirtmen gerekiyordu ki tahminimce bunu yapmadın. O yüzden birinci kişi olarak sen kabul ediliyorsun.

Nabtin kral bende bugün icra yedim 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun

Dava sonucu ne oldu bilgilendirebilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne yaptınız hocam ne oldu?
Sonuç ne oldu kral bende aynı durumdayım ne oldu

Geri