Neler Yeni

HARD DİSK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA

Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar Hard Disk Almayı Düşünüyorum Ama Çok Bütçem Yok Bu Yüzden 2. El Hard Disklere Bakmaya Karar Verdim
bu hard disk sizce nasıl wd bulmaya çalıştım seagate vs ama bulamadım bunu bulabildim bütçeme uygun 2. el olarak alacağım dediğim gibi ...
sizce bu hard disk oynatır mı 2.alan olarak kullanacağım 200 gb lık ssd var ama yetmiyor gta türü oyunlar yüklemek için almayı düşünüyorum rahat kullandırtır mı düşünceleriniz nedir

2. el HDD alım/satım tavsiye etmem. Hem içindeki veriler silinmiyor hem HDD en kolay bozulabilecek parçadır.

0a gücüm yetmiyor ki kral .... ama alacağım adam sadece kamera için kullandığını söyledi
Bilemiyor hocam. Şahsen ben asla 2. el HDD almam satmam. İşlemci, ekran kartı fln olsa 2. el alırım ama harddiske asla bulaşmam.

peki sebebi nedir hocam ne gibi etkileri olabilir ki
En riskli parça direkt. Mesela işlemci en risksiz parça. Direkt gözün kapalı alınabilir. Ekran kartı test yaparak, kozmetiğine bakarak alınabilir. Ama harddisk gerçekten çok riskli. Yine test yapılabiliyor ama bad selectorler bazı yöntemler ile silinebiliyor mesela.

En riskli parça direkt. Mesela işlemci en risksiz parça. Direkt gözün kapalı alınabilir. Ekran kartı test yaparak, kozmetiğine bakarak alınabilir. Ama harddisk gerçekten çok riskli. Yine test yapılabiliyor ama bad selectorler bazı yöntemler ile silinebiliyor mesela.
Buna ek olarak adam o harddiskte suç unsuru taşıyan bir şey kurmuşsa saan kalıyor olay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,795
Üyeler
173,071
Son üye
xxan.4
Geri