YKS SON 2 HAFTA KALDI NE YAPMALIYIM

Reaksiyon skoru
64
Selamlar. Son 2 hafta kaldı ve benim psikolojim artık dayanamıyor. Babamı hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Elimden gelen çabayı tam olarak gösterdiğimi de düşünemiyorum. Biyoloji sistemleri çalışıyorum. Kimya tekrar etmem gerek. Okusam yeter. Fizik Allah’a emanet Matematik 20-27 arası yapıyorum denemelerde. Bilmiyorum kendime karşı inanılmaz bi öfkem var. Tiksiniyorum kendimden. Öyle

YKS öğrenicisiyim, bi gram çalışmadım, ***** gibi hissediyorum ama artık bir şeyler yapmak için çok geç olduğunun da farkındayım, senin anlattığın durumun yarısında bile değilim, çok kötü hissediyorum

YKS öğrenicisiyim, bi gram çalışmadım, ***** gibi hissediyorum ama artık bir şeyler yapmak için çok geç olduğunun da farkındayım, senin anlattığın durumun yarısında bile değilim, çok kötü hissediyorum
12 misin Mezun mu?

Selamlar. Son 2 hafta kaldı ve benim psikolojim artık dayanamıyor. Babamı hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Elimden gelen çabayı tam olarak gösterdiğimi de düşünemiyorum. Biyoloji sistemleri çalışıyorum. Kimya tekrar etmem gerek. Okusam yeter. Fizik Allah’a emanet Matematik 20-27 arası yapıyorum denemelerde. Bilmiyorum kendime karşı inanılmaz bi öfkem var. Tiksiniyorum kendimden. Öyle
Bu şekil bir durumunuz var ise öyle çok iyi olacağını sanmıyorum. Çalışmak için şuan çok geç. Dinlenin.

Neden açığa geçtin, kendi disiplinini sağlayamayan insanların açığa geçmesini saçma buluyorum en azından okulda kalsalar bir şeyler kaparlar.
En başta sağlayabileceğimi düşünmüştüm ama sadece kendimi kandırmışım

ben daha çalışmaya bile başlamadım :D

hocam ben şuan oyun oynuyorum ben rahatım biraz :D elimden geleni yaptım diyorum netlerimde kötü değil yks sorularının bazılarınıda çözdüm şuan kendini rahatlatman lazım yoksa yksde bunun yüzünden hayvan gibi stres yapabilirsin oda hiçbir işine yaramayacaktır.

Geri