hayatbitti24
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
kanka bu motor ya bisiklet diyom bıde cok ucuz bu alıexpres guvenemem buna kankıms
https://www.amazon.com.tr/Adipa-Met...pcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A31XP36R78SZGG kardeşim buda var sen bilirsinkanka bu motor ya bisiklet diyom bıde cok ucuz bu alıexpres guvenemem buna kankıms
buda motor kankam bıde cok komık duruyo bıde nıye bu kadar ucuz kardesım dolandırıccı mı bunlarhttps://www.amazon.com.tr/Adipa-Met...pcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A31XP36R78SZGG kardeşim buda var sen bilirsin
Dayı sen nerde yaşıyonarkadaslaer 2bın lıra butcem var elektrıklı bısıklet onerısı var mı şarjı uzun gidecek kaliteli bişeyler bütçeyi zorlasam 3bini buldururum kalıteye bağlı.
Carraro 27.5j gibi olursa cok iyi olur
O parayla ne tür bisiklet almayı düşünüyorsun ki eski fiyatları bulamazsın artıkarkadaslaer 2bın lıra butcem var elektrıklı bısıklet onerısı var mı şarjı uzun gidecek kaliteli bişeyler bütçeyi zorlasam 3bini buldururum kalıteye bağlı.
Carraro 27.5j gibi olursa cok iyi olur
kral ya bütçem düşük ama ıyı bıseyler lazım ulasım ıcın kullancamDayı o paraya alacağın max bu
![]()
kral polonyadayım yanlıs yazmısım galıba 2bin pln ye lazımO parayla ne tür bisiklet almayı düşünüyorsun ki eski fiyatları bulamazsın artık
hocam buradan atacağımız linkler sana uygun olmaz o zaman ben hepsiburada linki atsam işine yaramayacak ki, aynı model olsa bile tr de daha pahalı olduğu içi aklını karıştıracak o yüzden kendin bakman daha iyi olur gibi geldi banakral ya bütçem düşük ama ıyı bıseyler lazım ulasım ıcın kullancam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kral polonyadayım yanlıs yazmısım galıba 2bin pln ye lazım
model olarak bı onerı versen kral ben burdakı fıyatına bakayımhocam buradan atacağımız linkler sana uygun olmaz o zaman ben hepsiburada linki atsam işine yaramayacak ki, aynı model olsa bile tr de daha pahalı olduğu içi aklını karıştıracak o yüzden kendin bakman daha iyi olur gibi geldi bana
model bilmiyorum hocamda kendinizde yapabilirsinizmodel olarak bı onerı versen kral ben burdakı fıyatına bakayım
tamamdır teşekkürlermodel bilmiyorum hocamda kendinizde yapabilirsiniz