Donanim Arşi̇vi̇ Yeni Dizüstü Bilgisayar Hakkında

3060'lı laptopın inceleme videosunda işlemci sıcaklık değeri 80-90'lara GPU sıcaklık değeride 70-80'lerde geziyordu çok kararsız kaldım.

Abi sen uğraştın emek verdin gene de sağol umarım emeklerin boşa gitmez benimde bütçemi aştı sağlık olsun :))

Yanlış Bilgilendirme
1 hazirandan beri o fiyata olan ürünleri indirim diye paylaşmış gaming.gen.tr zaten o fiyata karne kampanyası dahilinde satıyordu

Yanlış Bilgilendirme
Boşu boşuna bekle
İndirimi beğenmeyenler geçen sene 15K olan laptop indirimini beğenmeyip bu sene 25K'ya kovalayan arkadaşlarla ayn, birkaç aya da 35K olsa diye beklersiniz sekmez :D
indirim mi yaptında indirim diyorsun dün aynı fiyattı şimdide aynı

Boşu boşuna bekle

indirim mi yaptında indirim diyorsun dün aynı fiyattı şimdide aynı
Abisi bizzat fiyatlar benim dememle yapıldı 2 haftadır planlanan bir organizasyon evet kör olunca insan gözüne soksan yine göremez. Defol git bekleme nedir bu fütursuzca yayıncıları köleniz zannetmeniz? 10 lira ver desen canı çıkacak tiplerin 2-3K indirim beğenmemeleri... artık boşu boşuna beklemene gerek kalmadı.

Aynen abisi bak zaten fiyatlar hep aynıymış... bir de profilinde falan bize artistleniyor.

1.jpg

2.jpg

Son düzenleme:
Ben 3050 Ti versiyonunu aldım. Fiyatı gayet uygun, hele de dolar 21.25 iken. Bundan birkaç gün sonra muhtemelen 20k üstüne çıkar

Abisi bizzat fiyatlar benim dememle yapıldı 2 haftadır planlanan bir organizasyon evet kör olunca insan gözüne soksan yine göremez. Defol git bekleme nedir bu fütursuzca yayıncıları köleniz zannetmeniz? 10 lira ver desen canı çıkacak tiplerin 2-3K indirim beğenmemeleri... artık boşu boşuna beklemene gerek kalmadı.

Aynen abisi bak zaten fiyatlar hep aynıymış... bir de profilinde falan bize artistleniyor.
1685984483949.png

10 gün önceki fiyatı işte, 2 hafta önceden planladık diyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,484
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri