Dexerto güvenilir kaynak. Zaten bu haritalar tanıtım videosundada gösterildi ama en azından limited-teste getirmeleri lazımdı bence. Bugların vs bulunması açısından. Dust2 de bile bir sürü bug bulundu.Bu sitedeki bilgi doğruysa CS 2'de Cobblrstone haritası var görünüyor.
![]()
Counter-Strike 2 maps: Every confirmed map in CS2 from CSGO - Dexerto
These are all the maps currently available in Counter-Strike 2, as well as unreleased maps expected to be added to CS2 soon.www.dexerto.com
Saat 2ye kadar maçta olucam herkes bi anda oyundan düşse güncelleme istiyor diye ne güzel olurDexerto güvenilir kaynak. Zaten bu haritalar tanıtım videosundada gösterildi ama en azından limited-teste getirmeleri lazımdı bence. Bugların vs bulunması açısından. Dust2 de bile bir sürü bug bulundu.
Bir de CS2 Limited-Test sürümünde kasa açma, topluluk, overwatch gibi bir çok temel özellik yoktu. 14 Hazirana kadar bakalım ekliyebileceklermi.
Temmuz ayına sarkacağını düşünmüyorum. Bence en geç haziran sonunda çıkar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada en büyük CS2 sızıntıları yapan isimlerden birisi, az önce şöyle bir tweet paylaştı:
Belki 14 hazirandan önce bile görebiliriz![]()
Umarım bu ay çıkarDexerto güvenilir kaynak. Zaten bu haritalar tanıtım videosundada gösterildi ama en azından limited-teste getirmeleri lazımdı bence. Bugların vs bulunması açısından. Dust2 de bile bir sürü bug bulundu.
Bir de CS2 Limited-Test sürümünde kasa açma, topluluk, overwatch gibi bir çok temel özellik yoktu. 14 Hazirana kadar bakalım ekliyebileceklermi.
Bu arada en büyük CS2 sızıntıları yapan isimlerden birisi, az önce şöyle bir tweet paylaştı:
Oha lan noluupŞu anda birşeyler oluyor, bakalım neler göreceğiz.
CS Resmi hesabının az önce paylaştığı tweet:
Şu anda CSGO/CS2'ye birden fazla güncelleme yapıyor geliştiriciler.
Alıntıyı görüntüle
Hoppala. Bu gece gelmesi iyi olur. Bu hafta CS 2 bakalım sistemlerle ne kadar optimize çalışıyor.Dexerto güvenilir kaynak. Zaten bu haritalar tanıtım videosundada gösterildi ama en azından limited-teste getirmeleri lazımdı bence. Bugların vs bulunması açısından. Dust2 de bile bir sürü bug bulundu.
HAHHAHAH valodaki özellik değil mi bu?Yeni bir tweet daha geldi saniyeler önce:
Bu özellikte herhalde tek tuşa basınca bomba zırh ak 47 falan çekiyor.Şu anda birşeyler oluyor, bakalım neler göreceğiz.
CS Resmi hesabının az önce paylaştığı tweet:
Şu anda CSGO/CS2'ye birden fazla güncelleme yapıyor geliştiriciler.
Alıntıyı görüntüle
Sınavı bi atlatın siz sonra gelsin. Son hafta çok focus bozar CS2 çıkışıHoppala. Bu gece gelmesi iyi olur. Bu hafta CS 2 bakalım sistemlerle ne kadar optimize çalışıyor.
çıkamsın daha maaş almadım bıçak kasası açacamCS 2 14 Haziran'da oyunculara sunulacakmış. Forumda konusu açılmamış sanırsam. Haber vereyim dedim.
Detaylar aşağıdaki shorts videosunda.
Valla ya YKS'den sonra gelsin.Sınavı bi atlatın siz sonra gelsin. Son hafta çok focus bozar CS2 çıkışı![]()