Mavi Ekran MAVİ EKRAN HATASI YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Eski sürücüleri dene bakalım: 23.4.1'den başla hocam 23.5.1'e kadar dene.
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/prev...ies/amd-radeon-6600-series/amd-radeon-rx-6600 23.4.1 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 23.4.1 sürümünü kurun ve sistemi yeniden başlatın. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
3) Masaüstü geldikten sonra Radeon Software'a girip oradan kullanıcı profilini Standart olarak seçin ve başka ayara dokunmayın.
Kaldırma işlemini güvenli modda mı yapayım?

Açtım açtım hocam da yardım edebilen olmadı.

Anladım hocam, dediğim gibi bende bu sorunu yaşıyordum ama hiç bir kaynağa ulaşamadım henüz kaynağı olmayan bir sorun olabilir ama kessinlikle bir neden'den dolayı yapıyor eminim, Bu Konuda sana İyi şanslar Dilemekten Başka Bir şey yapamayacağım hocam. Kaynağını bulursanız konu açıp insanlarla paylaşırsanız seviniriz Çünkü gerçekten beter bir durum. Teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: Afur
Kendisi otomatik güvenli moda geçecek hocam.
Yaptım. Ama bu program driverları tam kaldırmıyor bence. C:\AMD kısmında bir önceki sürücünün dosyası duruyor halen.

Yaptım. Ama bu program driverları tam kaldırmıyor bence. C:\AMD kısmında bir önceki sürücünün dosyası duruyor halen.
Onlar indirdiğin sürücüler hocam. Kurulu olanlar değil. Hani AMD klasöre çıkartma yapıyor ya. O sürücü onlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Afur
@Emmree Hocam sonuç böyle ssd'de son olarak dediğiniz gibi hdd'yi çıkartıp deneyeceğim. Yapmam gereken bir şey yok sanırım daha

Ekler

• 1112321.PNG
    1112321.PNG
    19.1 KB · Hit: 26
Onlar indirdiğin sürücüler hocam. Kurulu olanlar değil. Hani AMD klasöre çıkartma yapıyor ya. O sürücü onlar.
Biliyorum ama DDU bunları da silmişti. Umarım işe yarar, işe yaramaz ise APU ile kullanmayı deneyeceğim. APU ile de bu sorun devam ederse ekran kartından olmadığını anlarım, devam etmezse ekran kartından kaynaklı olduğundan emin olurum. APU'ya dönerken ekran kartını, anakarttan çıkarmam gerekiyor değil mi? Ya da yapmam gereken başka bir şey var mıdır, biliyor musun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emmree Hocam sonuç böyle ssd'de son olarak dediğiniz gibi hdd'yi çıkartıp deneyeceğim. Yapmam gereken bir şey yok sanırım daha
Hocam siz sistemi ne zaman değiştiniz?

Bir de https://www.hdsentinel.com/ adlı programı indirip disklerin ekran görüntülerini atar mısın?

Biliyorum ama DDU bunları da silmişti. Umarım işe yarar, işe yaramaz ise APU ile kullanmayı deneyeceğim. APU ile de bu sorun devam ederse ekran kartından olmadığını anlarım, devam etmezse ekran kartından kaynaklı olduğundan emin olurum. APU'ya dönerken ekran kartını, anakarttan çıkarmam gerekiyor değil mi? Ya da yapmam gereken başka bir şey var mıdır, biliyor musun?

Sanırım görüntü kablosunu direk APU'ya takman yeterli. DDU AMD'de bir işe yaradığını düşünmüyorum. Benim sürücülerimi kaldırmadığı zamanlar oldu çünkü.

Hocam 5 6 ay'a yakın bir zaman da değiştirdim

Bir de https://www.hdsentinel.com/ adlı programı indirip disklerin ekran görüntülerini atar mısın?

Sanırım görüntü kablosunu direk APU'ya takman yeterli. DDU AMD'de bir işe yaradığını düşünmüyorum. Benim sürücülerimi kaldırmadığı zamanlar oldu çünkü.
Hangisini indireceğim hocam

Ekler

• hasede.PNG
    hasede.PNG
    108.2 KB · Hit: 34
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,332
Üyeler
190,732