🔥İndirim 🔥Sinerji 19. Yıl İndirimleri🔥

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,405
Son düzenleme:
Bu kurda muhtemelen normal fiyatları indirim olarak gösterceklerdir, Etkinlik bittikten sonra artacaktır diye tahmin ediyorum, Almanız gereken bir şey varsa indirim yokmuş diyip almamazlık yapmayın.
Ben yine biraz indirim olacağını düşünüyorum. Beklediğimiz olur umarım.

bİNDİRİM yükleniyor... ... 😂

işlemci almam lazım indirimi beklesem mi acaba? Ryzen 7 5700x veya 5600 lazım

Sinerji indirim konusunda diğerlerinden iyidir yine ya. Sevmediğim tek yönleri kargoya verene kadar ürün eskiyo 😂

Bu kurda muhtemelen normal fiyatları indirim olarak gösterceklerdir, Etkinlik bittikten sonra artacaktır diye tahmin ediyorum, Almanız gereken bir şey varsa indirim yokmuş diyip almamazlık yapmayın.

images.jpeg

Çok iyi bir indirim olmadığı sürece buradan ürün almamanızı öneriyorum. Piyasanın biraz altında diye atlamayın.

Güzel indirim olursa mağaza 500 metre,bı bakarız 🥲

Çok iyi bir indirim olmadığı sürece buradan ürün almamanızı öneriyorum. Piyasanın biraz altında diye atlamayın.
Ne gibi sıkıntı yaşadın ki? Ben şu an kullandığım sistemin çoğu parçasını ordan aldım, bi kaç ürünü kapalı kutu iade ettim bi sıkıntı çıkarmadılar bana

Ne gibi sıkıntı yaşadın ki? Ben şu an kullandığım sistemin çoğu parçasını ordan aldım, bi kaç ürünü kapalı kutu iade ettim bi sıkıntı çıkarmadılar bana
Genelde o konuda sıkıntı çıkarıyorlar iade almıyorlar müşteriyi mağdur etme gibi konudan muzdaripler bu sebepten artık insanlarda o firmaya karşı güvensizlik oluştu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen
Geri