INACCESSIBLE BOOT DEVICE mavi ekranını veriyor sanırsam. Windows yüklemeyi deneyin.Anakart değşimi yaptım fakat bilgisayar çalışan HDD leri çalıştırmıyor açılmıyor Windows başlatıyor diyip hemen arkasından bir mavi ekran gözüküyor kapanıyor PC tekrar açılıyor sebebi ne olabilir
Hocam hardisk şuan başka PC de aktif kullanıyorum anlamadığım kısım HDD diğer kasaya takınca garip davranıyor bios pilini çıkardım sıfırladım öncesinde hiç görüntü yoktu.biostan bilgim yok sizce çözümü nedir ne yapılmalıINACCESSIBLE BOOT DEVICE mavi ekranını veriyor sanırsam. Windows yüklemeyi deneyin.
AHCI ayarı ile ilgili olabilir ya da Windows, donanım değişikliği algılamıyor (diğer sistemin sürücülerini aktif etmeye çalışıyor olabilir yani yeni donanım algılamayıp) olabilir.Hocam hardisk şuan başka PC de aktif kullanıyorum anlamadığım kısım HDD diğer kasaya takınca garip davranıyor bios pilini çıkardım sıfırladım öncesinde hiç görüntü yoktu.biostan bilgim yok sizce çözümü nedir ne yapılmalı
Hocam öneriniz nedir ne yapmalıyımAHCI ayarı ile ilgili olabilir ya da Windows, donanım değişikliği algılamıyor (diğer sistemin sürücülerini aktif etmeye çalışıyor olabilir yani yeni donanım algılamayıp) olabilir.
O HDD takılıyken Windows kurulumu önyüklemeyi deneyin. Bakalım mavi ekran verecek mi?Hocam öneriniz nedir ne yapmalıyım
Format tarzı bir şey mi çok bilgim yokta hocamO HDD takılıyken Windows kurulumu önyüklemeyi deneyin. Bakalım mavi ekran verecek mi?
Evet. Windows kurulumunu önyüklerken mavi ekran veriyor mu bakalım bir.Format tarzı bir şey mi çok bilgim yokta hocam
Tamam hocam yarın denerimEvet. Windows kurulumunu önyüklerken mavi ekran veriyor mu bakalım bir.