Yardım Monitörüme hdmi 2.0 uyar mı

Monitördeki HDMI'ın sürümü 1.4, maalesef.

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...z-hdmi-dp-freesync-curved-gaming-monitor.html Monitörüm bu ancak şu anki hdmi kablomun sürümü eski olduğu için 144Hz de kullanamıyorum HDMI 2.0 almaya karar verdim ancak bi sitede 1.4 destekliyor yazıyordu her ne kadar sorun çıkarcağını düşünmesem de emin olmak istedim HDMI 2.0 alırsam kullanabilirim değil mi ?
İçerisinden çıkan HDMI ile TUF'larda 144 hz kullanılabiliyor zaten bir daha neden alıyorsunuz ki? Eski demişsin başka kablo mu kullanıyorsun?
HDMI.png

Valla teoride destekliyor 144 Hz'i ama kimi görsem HDMI 1.4 ile 120 Hz alıyor. Benim de kafam karışık, bilemiyorum.
Sabah bi arkadaşa rastladım belki de o sendin tam hatırlamıyorum :D bazı cihazlarda 144hz alırken bazılarında 120 aldığını söylemişti ancak şahsi düşüncem monitör 144Hz ve 1.4 destekliyorsa 1.4 ile 144 alabiliyor olmalıyım

hocam kutu içeriğinden dp ve hdmı kablosu çıkar büyük ihtimalle dp kablosunu kullanırsanız 144hz alacağınızı umuyorum

Sabah bi arkadaşa rastladım belki de o sendin tam hatırlamıyorum :D bazı cihazlarda 144hz alırken bazılarında 120 aldığını söylemişti ancak şahsi düşüncem monitör 144Hz ve 1.4 destekliyorsa 1.4 ile 144 alabiliyor olmalıyım
Ben de diyorum zaten, teoride 144 Hz alınabiliyor ama kimi görsem 120 Hz alıyor. Bu nasıl iş arkadaş ya. Neyse siz onu boş verin de en güvenlisi ve en iyisi olan DisplayPort'u kullanın.

ya ben de displayport kullanmayı tercih ederim ancak olmuyor işte

APU sistemse anakart üzerine bağlaması gerekiyor
Doğrudur ama gidip APU sisteme göre bir bütçesi varsa neredeyse sistemi kadar bir monitörü alacağını sanmam. Muhtemelen APU değildir.

Geri