Witcher3455
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Kısa vadeli (1-2 ay) yatırım için hisse senedi almak mantıklı mı sizce ?
Hisse senedi için güzel öneri yapan bildiğiniz kanallar-forumlar falan var mı ? Neye göre bilgi sahibi olabilirim bu konu hakkında ?1-2 dakikalıkta almak mantıklı. Olay neye göre yatırım yapmayı bilmende bitiyor.
Yatırım tavsiyesi adı altında öneriden bahsediyorsanız borsada yapacağınız ilk hata bu olur zaten. Bu işi yatırım olarak görüyorsan kurs almanı öneririm.Hisse senedi için güzel öneri yapan bildiğiniz kanallar-forumlar falan var mı ? Neye göre bilgi sahibi olabilirim bu konu hakkında ?
Kazandığım paranın belli bir kısmını her ay hisse senedine yatırıp biraz da olsa çoğaltmak istiyorumYatırım tavsiyesi adı altında öneriden bahsediyorsanız borsada yapacağınız ilk hata bu olur zaten. Bu işi yatırım olarak görüyorsan kurs almanı öneririm.
Her ay 5-7k arası yatırmayı düşünüyorumhisse senedinin kısa vadede pek kazandıracağını düşünmüyorum yatırımınız çok yüksek değilse. daha çok uzun vadeli yatırımdır
bahsettiğiniz şey temettü emekliliği mi ? yoksa 2 ay yatırıp kâr elde etmeyi mi planlıyorsunuz?Kazandığım paranın belli bir kısmını her ay hisse senedine yatırıp biraz da olsa çoğaltmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her ay 5-7k arası yatırmayı düşünüyorum
İkinci yazdığınızı kastediyorumbahsettiğiniz şey temettü emekliliği mi ? yoksa 2 ay yatırıp kâr elde etmeyi mi planlıyorsunuz?
pek kâr ettireceğini zannetmiyorum tatmin eder mi bilemiyorumİkinci yazdığınızı kastediyorum
Çok büyük kar peşinde değilim zaten amaç az da olsa eldekini büyütmekpek kâr ettireceğini zannetmiyorum tatmin eder mi bilemiyorum