❌İndirim Bitti! Razer Barracuda Pro ANC Wireless & Bluetooth Kulaklık 3.889₺

Arkadaşlar bende razer barracuda proyu aldım bugun geldi inceledim ama nedense kullanmakta olduğum 400 tllik rampage kulaklıkla ses kalitesi olarak bir fark göremedim yani baslar desen yok gibi ses kalitesi orta gibi kötüde değil iyide değil ayrıca kulaklık güncellemesinde yaptım başka yapmam gereken bişe varmı neden böyle oluyor ?
hocam, kulaklığın ayarını yapman lazım. İlk başta aynı hayalkırıklığını bende yaşadım. Razer synapse yazılıımını kurdun mu? Ayrıca, microsoft yazılımı üzerinden dolby yazılımını 42tl ye almanı öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende kurdum pc ye thx programını aktivasyon key istedi
thx anfisi zaten cihazda mevcut. tekrar yazılım kurulması gerektiğini düşünmüyorum. bilgisi olan varsa yazabilir.

hocam, kulaklığın ayarını yapman lazım. İlk başta aynı hayalkırıklığını bende yaşadım. Razer synapse yazılıımını kurdun mu? Ayrıca, microsoft yazılımı üzerinden dolby yazılımını 42tl ye almanı öneririm.

thx anfisi zaten cihazda mevcut. tekrar yazılım kurulması gerektiğini düşünmüyorum. bilgisi olan varsa yazabilir.
Evet bilgisi olan var mı ? Kutunun içinden kod çıkmadı

Evet bilgisi olan var mı ? Kutunun içinden kod çıkmadı
Dahili anfi olduğu için yazılıma gerek olduğunu düşünmüyorum hocam dediğim gibi. Çünkü snapse üzerinden aktif edilebiliyor thx desteği.

hocam razer synapse programını indirdim ama hala aynı sen nasıl çözdün sorunu yani yapılacak felan bir ayarmı var?

aynen ses kalitesi çözünürlüğü yeteri kadar iyi değil gibi yani yapmamız gereken ek bi ayar varmı onu soruyorum ?
Deneyimlediğin sesi tam bilemediğim için kendi yaptığım ayarları söyleyim. Öncelikle dolby yazılımını satın alabilirsin ben onu kullanıyorum. Synapse üzerinden de kulaklığın boost vs gibi ayarları açabilirsin. Kulaklığın noise cancelation ayarını aktif hale getirdim, o sayede bass lar hissedilir ölçüde kuvvetlendi. THX aktif hale getirmedim. Bir ses ayarları kısmında kulaklık bağlıyken, ses geliştirici gibi bir seçimlik kutucuk var en altta, orada kullanacağın yazılımı seçmen lazım. Ben dolby seçtim, sen tercihine göre thx seçebilirsin.

aynen ses kalitesi çözünürlüğü yeteri kadar iyi değil gibi yani yapmamız gereken ek bi ayar varmı onu soruyorum ?
Hocam bu arada daha önemlisi, kulaklığın dongle ını pcye direk veya kablolu bağlayıp güncellemesini yapmayı unutma. Sürüm güncellemesi sonrası da performansı ciddi şekilde artıyor. Yapılan incelemerde de o şekilde söylüyordu.

Hocam bu arada daha önemlisi, kulaklığın dongle ını pcye direk veya kablolu bağlayıp güncellemesini yapmayı unutma. Sürüm güncellemesi sonrası da performansı ciddi şekilde artıyor. Yapılan incelemerde de o şekilde söylüyordu.
Ben şimdi geldim pc ye razer synapse 3 programını kuruyorum bakalım değişiklik olcak mı

Soldaki bass boots bölümü ve altındakileri açtığım saman hiçbir değişiklik olmuyor

Ekler

• Adsız2.jpg
    Adsız2.jpg
    108.3 KB · Hit: 43
bendede aynısı açdığım halde bişe fark etmiyor ses performansı nasıl peki ?
Ses performansı fena değil ama beklentiyi çok yüksek tuttum herhalde etkilemedi beni. Dobly Access deneme sürümü kurdum o da pek fark etmedi .Yada yapmam gereken ayar var

Geri