1175 TL ye rx470 4gb !

Görürsün hocam ilerde. Veya hala mining biosu mevcuttur %50 civarını kullanıyorsundur kartın.
Minig virüsü yemiştim bir ara kartın perfonmansı düşmedi gene anlamadım sonra format attım ısı değerleri düştü FPS de değişim yoktu ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biz seninle daha önceden konuştuk zaten.
Evet o yüzden konuyu bilioz 2miz kart yanınca değişircem .d

Valla miningciler sömürdüğü kartları çatır çutur sıfır diye satıyor helal olsun. Miningli karta karşı değilim kullanıyorum da fakat böyle yalan dolanla satmaya çalışanlara nasıl fırsat veriyorsunuz anlamıyorum.

İyiymiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu arada benimki minig versiyonu fanları yeniledim boşta 35 derece stress testinde max 79 derece nasıl sizce
79 biraz fazla 75lere düşür onu fan hızıyla

param guvende ile aldım ve sıkıntı çıkmadı mining edition ama gaming bioslu bi ekran kartı ve sıfır ciddi anlamda üretilmeyen bu kartın sıfır olması şaşırtıcı ve 10 bin stok bulunuyor
ısı değerleri 70 derece üstüne cıkmıyor furmarkta abdullah abi gorurse incelemesini öneririm
Bu ürün kesinlikle alınmaz gidin 2.el rx570 alın. Bu üründe oyunlarda siyah çizgiler, siyah noktalar vs. Oluyor. Fan sesi çıkıyor. Yani çok sorun yaşadık. almayın aldırmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,060
Üyeler
195,516
Son üye
amongusonlineio
Geri