affetmezz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,342
Niye la 3 tane hasan diye arkadaşım var benim. Kanka varsa spotify listesi atsana sıkıldım bayaHocam ismimi kullanmazsanız sevinirim
Niye la 3 tane hasan diye arkadaşım var benim. Kanka varsa spotify listesi atsana sıkıldım bayaHocam ismimi kullanmazsanız sevinirim
Şarkı olarak listem PC de telefonuma annem birazcik el koydu gibi bir şey PC yı belki açarım acamazsam bu gün atarimNiye la 3 tane hasan diye arkadaşım var benim. Kanka varsa spotify listesi atsana sıkıldım baya
sabah 8e kadar atarsan iyi olur. eve gidip uyucam çünküŞarkı olarak listem PC de telefonuma annem birazcik el koydu gibi bir şey PC yı belki açarım acamazsam bu gün atarim
Hocam kahvelerle pek bı bilgim yok bunun sütlü kayfeyle ne farkı var?Mocha yaptım.
Alıntıyı görüntüle
Çikolata sosun moka pot ile buluşup sütle yumuşatılmasının eşsiz tadı.Hocam kahvelerle pek bı bilgim yok bunun sütlü kayfeyle ne farkı var?
Bus sim 21 oynuyorum. 100 otobüsüm oldu. Durmak yok devam...bilmiyorum...
1 gibi yattım 10 da sınav var nasıl yatmıyımbilmiyorum...
Derinceagam naptın kalpten gitcen eskiden bende öyleydim 1 ay içmedim kahve artık 1 tatlı kaşığı uyutmuyor 5e kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kocaelide nerde yaşıyosun bende kocaelideyim
Ben de derincedeyim hangi salona gidiyosunDerince
Mopaş vardı eskiden bi kaç hafta oldu kapanalı biliyonmuBen de derincedeyim hangi salona gidiyosun