BU SİSTEM NASIL?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

an0maLYYY

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
202
Screenshot_20230616_114727_Chrome.jpg
Screenshot_20230616_114724_Chrome.jpg

iyi yapmışsın hayırlı olsun

Tavsiye ettiğiniz önerdiğiniz bişey varsa söyler misiniz? Biraz acele aldım bitmesin diye.

Tavsiye ettiğiniz önerdiğiniz bişey varsa söyler misiniz? Biraz acele aldım bitmesin diye.
kasayı değiştirmeseydin keşke boşa para vermişsin psuda aşağı yukarı aynı kalite çin malı. ssd 1tb olabilirdi.

Bu sistem bana göre 12400f yapılmadan alınmaz, zaten sistemin fiyatı uygun güçlü bi işlemci upgrade edip almak daha mantıklı yanliş hatırlamıyorsam 12700 lira oluyordu arada çok bi fark da yok

Bu sistem bana göre 12400f yapılmadan alınmaz, zaten sistemin fiyatı uygun güçlü bi işlemci upgrade edip almak daha mantıklı yanliş hatırlamıyorsam 12700 lira oluyordu arada çok bi fark da yok
evet farkındaydım fakat bütçem fazla değildi monitörle beraber ucu ucuna yetiyodu zaten çok da önemli değil

Psu değiş powerboost, gamebooster, rampage gibi markalarda hep söyleniyor. Peki bunları söyleyen arkadaşlardan psusu patlayan oldu mu hiç? Benim arkadaşın 10 senelik dark psusu patlamıştı benim duyduğum ve karşılaştığım tek vaka bu.

Forumda karşılaşan vs olabilir ben birinci kişi olarak soruyorum. Çünkü söylenenlere göre mi yoksa başına geldikleri için mi böyle deniyor merak ediyorum

Edit 1: vok friday v1 aldığımda içindeki gigabyte psu 1 hafta içinde bozulmuştu onu da değiştirdiler ama bumlamadi mesela.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,794
Üyeler
186,243
Son üye
Mehmet512
Geri