Forumdaki Atatürk Düşmanlarına

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
16,582
Forumdaki bütün Atatürk düşmanlarınadır bu alıntılar:

"Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz, görürsünüz ki ulusu yok eden, tutsak eden, yıkan kötülükler hep din kılığı altındaki küfür ve lanetli davranışlardan gelmiştir."

"Biz kimsenin düşmanı değiliz. Yalnız insanlığın düşmanı olanlara düşmanız."

"Din gibi temiz ve ulvi bir duygu, politika gibi kirli ve etik olmayan oyunlara alet edilemez. Din daima ait olduğu yerde, temiz vicdan sahnesinde yaşanmalıdır."

"Bizim dinimiz, milletimize hakir, miskin ve zelil olmayı tavsiye etmez. Aksine, Allah da Peygamber de insanların ve milletlerin izzet ve şerefini korumalarını emrediyor."

-Mustafa Kemal ATATÜRK

Sırf kendi düşüncesini/dayatmasını doğru çıkartma amacıyla ulu önder sıfatı taşıyan bir insanın icraatlerini, laflarını çarpıtan vasat ruhlu varlıklara acıyorum. Hayatınızın geri kalanında ne kadar Atatürk düşmanı olmaya devam etseniz de sizin adınız unutulacak, ulu önderimizin adı baki kalacak.

Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin. Bu imkân ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Atatürk düşmanları okuma yazma biliyor mu veya okuduğunu anlayabilme yetisine sahip mi ki bunları algılayabilsin

Forumdaki bütün Atatürk düşmanlarınadır bu alıntılar:

"Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz, görürsünüz ki ulusu yok eden, tutsak eden, yıkan kötülükler hep din kılığı altındaki küfür ve lanetli davranışlardan gelmiştir."

"Biz kimsenin düşmanı değiliz. Yalnız insanlığın düşmanı olanlara düşmanız."

"Din gibi temiz ve ulvi bir duygu, politika gibi kirli ve etik olmayan oyunlara alet edilemez. Din daima ait olduğu yerde, temiz vicdan sahnesinde yaşanmalıdır."

"Bizim dinimiz, milletimize hakir, miskin ve zelil olmayı tavsiye etmez. Aksine, Allah da Peygamber de insanların ve milletlerin izzet ve şerefini korumalarını emrediyor."

-Mustafa Kemal ATATÜRK

Sırf kendi düşüncesini/dayatmasını doğru çıkartma amacıyla ulu önder sıfatı taşıyan bir insanın icraatlerini, laflarını çarpıtan vasat ruhlu varlıklara acıyorum. Hayatınızın geri kalanında ne kadar Atatürk düşmanı olmaya devam etseniz de sizin adınız unutulacak, ulu önderimizin adı baki kalacak.

Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin. Bu imkân ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
Düşman olanlar bu zaten
1687131452387.png

Anlatsanda onlar gene popcornların kralicesi olan kadir totoşoğlunu dinleyecekler

Farklı inançlara, dinlere saygısızlık.
1500 yıl önceki anlatı ve masallara harfiyen inanıp 100 yıl öncesini yazan tarihi kaynaklara inanmayan insanlara hiçbir şey anlatamazsın.

Son düzenleme:
Farklı dinlere, inançlara saygısızlık
100 küsür yaşlardaki insanlar anlatıyor inanmıyorlar ama elin 2500 yıl önceki insan yazması %50 olan şeye inanıyor. Bunların kafa çalışmıyor desek daha doğru.

Atatürk düşmanları aynı anda dinci dindar vs. maskesiyle aslında hakikat düşmanlığı yapanlar ve çakma din uyduranlar(diyanet dini, iran dini, taliban dini vs.). Bu tipte insanlar aynı zamanda şimdiye kadar din hakikat adı altında yaptıkları saptırmaları, oynamaları, oyunları, kasıtlı yanlış mealleri vs. ortaya çıkardığınızda her şeyleriyle saldırıya geçmeye çalışan insanlar ve bir dayanakları olmadan yalanlarlar.

1500 yıl önceki anlatı ve masallara harfiyen inanıp 100 yıl öncesini yazan tarihi kaynaklara inanmayan insanlara hiçbir şey anlatamazsın.
100 küsür yaşlardaki insanlar anlatıyor inanmıyorlar ama elin 2500 yıl önceki insan yazması %50 olan şeye inanıyor. Bunların kafa çalışmıyor desek daha doğru.
Bu görüşlere de katılmıyorum. Atatürk'ün amacı zaten bu görüşün oluşmasını engellemekti. Bu tür görüşün ortaya çıkmasına sebep olanlar zaten din maskesi altında insanları kandırarak kendilerine ters düşen, kendi amaçlarını sekteye uğratacak düşünce ve kişileri dinsizlikle, din düşmanlığı ile suçlayan kişiler. Öyle bir zihniyet düşünün ki dinsizlik bir suç onlara göre, ne derseniz deyin veyahut ülke yararına da olsa istemedikleri bir şey yapın din düşmanı, dinsiz oluyorsunuz. Örn laikliği getirmek. Çakma müslümanların başlattığı Atatürk düşmanlığının zelzelesine gelerek gerçek Müslümanlara düşmanlık yapmayalım. Atatürk bunu istemezdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genelde sevmeyenler nutuk bile okumamış insanlar oluyor.Oyüzden sevmeyen varsa çokda zorlamayın zaten kafası basmıyordur
Hocam sevmemek başka, kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Düşmanlık bambaşka. Hayatında Atatürk'ü görmemiş bir kişi onun kur(tardığı)duğu ülkede onun tanıdığı haklar ve onun temelini attığı özgür sosyal toplum içerisinde yaşıyorken Atatürk'e nasıl düşman olabilir ki?? Ataları Şeyh Sait ten(ateşi bol olsun) geliyosa bilmem

evet kadir mısıroğlunu dinliyorum nerden anladın
atatürkün ailevi değerleri hakkında hakaret neticesinde söylemlerde bulunan ve osmanlıca yazılmış bir sürü imla hatası bulunan sözde belgeleri benim gibi araştırmasını bilmeyen 🐑ların önüne koyuyorlar ve bende onları tüketiyorum

ben desem inanmazsınız ama stalin nazilerin üstüne 💩 atarak savaşı kazandı inanmıyorsanız attığım linkden kadir patlakoğullarını 5dk dinleyip bu maraş dondurmacısı kılıklı deli ne anlatıyor diye söylenip videoyu kapatabilirsiniz 👍👍

evet kadir mısıroğlunu dinliyorum nerden anladın
atatürkün ailevi değerleri hakkında hakaret neticesinde söylemlerde bulunan ve osmanlıca yazılmış bir sürü imla hatası bulunan sözde belgeleri benim gibi araştırmasını bilmeyen 🐑ların önüne koyuyorlar ve bende onları tüketiyorum

ben desem inanmazsınız ama stalin nazilerin üstüne 💩 atarak savaşı kazandı inanmıyorsanız attığım linkden kadir patlakoğullarını 5dk dinleyip bu maraş dondurmacısı kılıklı deli ne anlatıyor diye söylenip videoyu kapatabilirsiniz 👍👍
Öyle bir devrik paragraf yazmışsın ki bana hak mı vermişsin bana karşıt görüş mü bildirmişsin anlayamadım

Tarih bilen Atatürk sevmez ki :D.

Ben ölmüş gitmiş insanlara bir şey demem ama Atatürk büyük hatalar yapan biridir.
Özellike bu toprağın insanlarının dinin kullanarak savaşa sürüklüyor sonra modernleşme adı altında ülkeden bu insanları soyutluyor.

Tek din de değil tabi; yaşam tarzı, kılık kıyafet falan filan ne varsa soyutlamaya çalışıyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,630
Üyeler
183,449
Son üye
galata04
Geri