Neler Yeni

Forumdaki Atatürk Düşmanlarına

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,446
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ne iftirası? Ben kaynaklardan okuduklarımı sizlere attım.
Kardeşim kaynağın kaynak değil. Abdullah Öcalandan sen barış ve terörle mücadele isimli bir konu hakkında görüş alır mısın, hayır. Atatürk düşmanlığı ve iftiraları ile tanınan birisinden, bir siteden Atatürk savunan bir konuda görüş alır mısın e yine hayır. Mantığı anlamadın mı hala

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
sende mi tartışdın .d Cevap vermeyi bende de bıraktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi konu? Tarafsız bakacağım
Hocam o konuda bu neptünü nasıl biri olduğunü bildiğim halde belki bu konuda düzgün bir cevap verir diye düşündüm fakat yanlış düşünmüşüm en son cevap vermeyip yazmayı bıraktı.

neptün yüksel

80+ Bronze
Hocam o konuda bu neptünü nasıl biri olduğunü bildiğim halde belki bu konuda düzgün bir cevap verir diye düşündüm fakat yanlış düşünmüşüm en son cevap vermeyip yazmayı bıraktı.
Kişi her insandan kendini görür kanka. Yapacak bir şey yok. Ben sen böylesin, şöylesin demiyorum ama beni cringe ettin o konuda.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
sende mi tartışdın .d Cevap vermeyi bende de bıraktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi konu? Tarafsız bakacağım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,990
İsim
Mert Can Ergün
Özellikle tayipcilere gelsin

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Ne??????????
Bana onun bunun çocuğu derken sen ne yapmış oluyorsun? Ben sana hakaret bile etmedim sen benimle tartışırken ben de dahil Atatürk severlere onun bunun çocuğu diyebiliyorsun?
Sen de anti kemalistlere insan değil diyorsun ve her türlü hakareti hak ettiklerini söylüyorsun? Onun onu demesi doğru değil, senin de anti kemalistlere bunu demen doğru değil.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,446
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Sen de anti kemalistlere insan değil diyorsun ve her türlü hakareti hak ettiklerini söylüyorsun? Onun onu demesi doğru değil, senin de anti kemalistlere bunu demen doğru değil.
Anti kemalistlere asla öyle bir şey demedim çarpıtma konuyu, Atatürk'ü kimse sevmek zorunda değil konun en başında da belirttim Atatürk bazında da değil kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Anti kemalistlerin her türlü hakareti hak ettikleri ile ilgili bir cümle de kullanmadım yine yalan söylüyorsun, bahsettiğim kişiler sizin gibi her türlü iftirayı, yalanı atan gözümde insan olmayan kişiler. Attığınız iftiraların çapını cidden kavrayamıyor musunuz???

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom