Dash Zeus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,237
Verdim ama usttede yazdığım gibi anlayamıyorsunVermedin. Sen o konuda ağır saçmaladığın için ben cringe oldum.
Verdim ama usttede yazdığım gibi anlayamıyorsunVermedin. Sen o konuda ağır saçmaladığın için ben cringe oldum.
hangi konu?Verdim ama usttede yazdığım gibi anlayamıyorsun
Kardeşim kaynağın kaynak değil. Abdullah Öcalandan sen barış ve terörle mücadele isimli bir konu hakkında görüş alır mısın, hayır. Atatürk düşmanlığı ve iftiraları ile tanınan birisinden, bir siteden Atatürk savunan bir konuda görüş alır mısın e yine hayır. Mantığı anlamadın mı halaNe iftirası? Ben kaynaklardan okuduklarımı sizlere attım.
Hocam o konuda bu neptünü nasıl biri olduğunü bildiğim halde belki bu konuda düzgün bir cevap verir diye düşündüm fakat yanlış düşünmüşüm en son cevap vermeyip yazmayı bıraktı.sende mi tartışdın .d Cevap vermeyi bende de bıraktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi konu? Tarafsız bakacağım
Kişi her insandan kendini görür kanka. Yapacak bir şey yok. Ben sen böylesin, şöylesin demiyorum ama beni cringe ettin o konuda.Hocam o konuda bu neptünü nasıl biri olduğunü bildiğim halde belki bu konuda düzgün bir cevap verir diye düşündüm fakat yanlış düşünmüşüm en son cevap vermeyip yazmayı bıraktı.
sende mi tartışdın .d Cevap vermeyi bende de bıraktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi konu? Tarafsız bakacağım
Hepsi öyle değil, mesela @Soğansız MenemenÖzellikle tayipcilere gelsin
Sen de anti kemalistlere insan değil diyorsun ve her türlü hakareti hak ettiklerini söylüyorsun? Onun onu demesi doğru değil, senin de anti kemalistlere bunu demen doğru değil.Ne??????????
Bana onun bunun çocuğu derken sen ne yapmış oluyorsun? Ben sana hakaret bile etmedim sen benimle tartışırken ben de dahil Atatürk severlere onun bunun çocuğu diyebiliyorsun?
Anti kemalistlere asla öyle bir şey demedim çarpıtma konuyu, Atatürk'ü kimse sevmek zorunda değil konun en başında da belirttim Atatürk bazında da değil kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Anti kemalistlerin her türlü hakareti hak ettikleri ile ilgili bir cümle de kullanmadım yine yalan söylüyorsun, bahsettiğim kişiler sizin gibi her türlü iftirayı, yalanı atan gözümde insan olmayan kişiler. Attığınız iftiraların çapını cidden kavrayamıyor musunuz???Sen de anti kemalistlere insan değil diyorsun ve her türlü hakareti hak ettiklerini söylüyorsun? Onun onu demesi doğru değil, senin de anti kemalistlere bunu demen doğru değil.