Neler Yeni

Forumdaki Atatürk Düşmanlarına

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
knk internet sitesi açıyorum dedemin dedesini atatürk yerli traktör ile üstünden geçti diye kaynak olarak kullanırsın belki
indir.jpg

neptün yüksel

80+ Bronze
knk internet sitesi açıyorum dedemin dedesini atatürk yerli traktör ile üstünden geçti diye kaynak olarak kullanırsın belki
Kaynak dediğin o zaman yazılmış kitaplar, belgeler olabilir. Çünkü o dönemi en iyi anlatan şeyler onlardır.
Senin böyle boş argümanların olmaz. Sen öyle sanıyorsun taraflı bir bakış açın olduğu için.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Aaa Arkadaşlar dedem atatürk hakkında bir şeyler dedi size de anlatmalıyım o kahraman değilmiş dedemin anlattıkları : Biz sabah guran okuyoduk atatürk bizi gördü beni dövdü akrabalarımı astı.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Yani benim pek ilgim alakam yok ama öyle düşünüyorsan tamamdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz tartışmasını bilmiyorsunuz ki. Olay çıkartıyorsunuz ve milleti tahrik etmeye çalışıyorsunuz. Efendi gibi ben sizler ile iletişime geçiyorum.

Biri Atatürk'e karşı "A" dese direkt çatıyorsunuz :D.
Ne??????????
Bana onun bunun çocuğu derken sen ne yapmış oluyorsun? Ben sana hakaret bile etmedim sen benimle tartışırken ben de dahil Atatürk severlere onun bunun çocuğu diyebiliyorsun?

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Sen ayrı trajedisin zaten ;D.

Kaos'un sonsuz olasılıkla (ki sonsuz tamamen soyuttur ve gerçekten var olan bir şey değildir.) insan gibi kompleks varlıklar yapabileceğine eminsin ama o sonsuz olasılıkta bir toplu iğne yapamıyor (ki çok çok çok basit bir şey olsa gerek Kaos'un sonsuz olasılıkta yapabildiklerine göre) diye sorgulamaıyorsun hiç.
O konuda cevabımı verdim yediremeyip en son yazmayı bıraktın.
Neptünde yaşadığın için beynin oksijensiz kalıyor böyle düşünememen normal seni yadırgamamayı çalışacağım

neptün yüksel

80+ Bronze
Ne??????????
Bana onun bunun çocuğu derken sen ne yapmış oluyorsun? Ben sana hakaret bile etmedim sen benimle tartışırken ben de dahil Atatürk severlere onun bunun çocuğu diyebiliyorsun?
Sana demedim. Hatta kimseye demedim.

Size göre, insanlar Atatürk'ü sevmez ise insan değilmiş, onun bunun çocuğuymuş dedim.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Ne??????????
Kanka tartışma bitti eğleniyoz şurda boş ver

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
O konuda cevabımı verdim yediremeyip en son yazmayı bıraktın.
Neptünde yaşadığın için beynin oksijensiz kalıyor böyle düşünememen normal seni yadırgamamayı çalışacağım
sende mi tartışdın .d Cevap vermeyi bende de bıraktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vermedin. Sen o konuda ağır saçmaladığın için ben cringe oldum.
hangi konu? Tarafsız bakacağım

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kanka tartışma bitti eğleniyoz şurda boş ver
Ya herif sadece Atatürke değil bana da iftira atıyor tahrik ediyorsun diye üstüne bir de bana onun bunun çocuğu diyor ben zaten kaale almıyorum da haksızken üste çıkmaya çalışıyor halen

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,284
Üyeler
163,635
Son üye
liv24
Top Bottom