Neler Yeni

Forumdaki Atatürk Düşmanlarına

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,311
İsim
Semih Boran
evet bu şahıs atatürkün trablusgarpda ölüp sonra ingilizlerin yossi kohen adında bir yahudiyi halka tanıttığını söyleyecek seviyede tarih bilgisi olan biri. Bu arada bu belgelerlegerçek tarhihi dinlediğim anti kemalist hocalar bile yalanlıyor.
Yossi Kohen masalına inanan biri değilim.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Belgelerle gerçek tarih de belge var aa gerçek mi söylüyor diyebilirsiniz. Çoğu kaynağını inceleyen biri olarak şu videoyu izleyin lütfen üşenmeden. kaynakları da var genelde bu belgelerle gerçek tarih bu tür adamları kaynak gösteriyor ''kadınların saçı uzun zekası kısadır'' ''kadınların milletvekili olması saçmalığı türemiş bir de. Kadınların seçilme hakkı hemen alınmalı'' deyip eşini dövdüğünü eğlenceyle anlatacak adamları kaynak gösteriyorlar

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yossi Kohen masalına inanan biri değilim.
kadir mısıroğlunun bile güleceği bir konudur neptün inanıyor adasdas

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,311
İsim
Semih Boran
Belgelerle gerçek tarih de belge var aa gerçek mis öylüyor diyebilirsiniz. Çoğu kaynağını inceleyen biri olarak şu videoyu izleyin lütfen üşenmeden. kaynakları da var genelde bu belgelerle gerçek tarih bu tür adamları kaynak gösteriyor ''kadınların saçı uzun zekası kısadır'' ''kadınların milletvekili olması saçmalığı türemiş bir de. Kadınların seçilme hakkı hemen alınmalı'' deyip eşini dövdüğünü eğlenceyle anlatacak adamları kaynak gösteriyorlar

kadir mısıroğlunun bile güleceği bir konudur neptün inanıyor adasdas
Evet, Kadir Mısıroğlu'na soruldu ve o da güldü. Soru soran Abdülaziz, saçma diye bu soruyu uzun süredir görmezden geldiğini de söylüyor.

neptün yüksel

80+ Bronze
8.6 milyar insanın Atatürke sevmediğine ve sadece 20 milyon kişinin sevdiğine kanıt göster

Arkadaşlar bu neptünü ciddiye alıp cevap vermeyin kuru sıkı gibi konuşuyor.
Sen ayrı trajedisin zaten ;D.

Kaos'un sonsuz olasılıkla (ki sonsuz tamamen soyuttur ve gerçekten var olan bir şey değildir.) insan gibi kompleks varlıklar yapabileceğine eminsin ama o sonsuz olasılıkta bir toplu iğne yapamıyor (ki çok çok çok basit bir şey olsa gerek Kaos'un sonsuz olasılıkta yapabildiklerine göre) diye sorgulamaıyorsun hiç.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Sen ayrı trajedisin zaten ;D.

Kaos'un sonsuz olasılıkla (ki sonsuz tamamen soyuttu ve gerçekten var olan bir şey değildir.) insan gibi kompleks varlıklar yapabileceğine eminsin ama o sonsuz olasılıkta bir toplu iğne yapamıyor (ki çok çok çok basit bir şey olsa gerek Kaos'un sonsuz olasılıkta yapabildiklerine göre) diye sorgulamaıyorsun hiç.
şimdi de gidecen ıphone artıları eksileri falan mı açıcaksın. Bu belgelerle gerçek tarih denen iğrenç düşünce yapısına o kadar şey yazdım kaynaklar da var videoda git bak cevap ver. Bir kere tek kaynağının olması cringe tarihle ilgilenen birisi için gülünç bir durum. Tek kaynakla gelişemessin

neptün yüksel

80+ Bronze
Bu belgelerle gerçek tarih denen iğrenç düşünce yapısına o kadar şey yazdım kaynaklar da var videoda git bak cevap ver. Bir kere tek kaynağının olması cringe tarihle ilgilenen birisi için gülünç bir durum. Tek kaynakla gelişemessin
İyi dedin güzel dedin ama senin linkler de patlaktı ve biri de belgelerle tarih sitesini destekliyordu.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Amacım bunun gibi tipler perma ban yesin ve bir daha gelemesin bu foruma. Eski da internet sitesi yazarı bile iftiracı çıktı düşünebiliyor musun?
Moderatörler görmüyor mu sanıyorsun?
Banlamazlar haberin olsun, yinede böyle devam et belki banlarlar

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Konunun sonunda ben banlanırsam şaşırmam :D

Görmüyorlar sanırım, 10 dakikadan fazla oldu ne bi uyarı ne bir rapor geribildirimi

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
İyi dedin güzel dedin ama senin linkler de patlaktı ve biri de belgelerle tarih sitesini destekliyordu.
Ben zaten bilerek taraflı olmadığımdan anti kemalistdin de kaynağını attım. Ama dediğim o imamın vaazlerini, isyan çıkardıklarını destekliyor. Ve onun dışındada bir sürü video falan da attım. Bence konu bitti o noktada

neptün yüksel

80+ Bronze
Ben zaten bilerek taraflı olmadığımdan anti kemalistdin de kaynağını attım. Ama dediğim o imamın vaazlerini, isyan çıkardıklarını destekliyor. Ve onun dışındada bir sürü video falan da attım. Bence konu bitti o noktada
Yani benim pek ilgim alakam yok ama öyle düşünüyorsan tamamdır.

Konunun sonunda ben banlanırsam şaşırmam :D

Görmüyorlar sanırım, 10 dakikadan fazla oldu ne bi uyarı ne bir rapor geribildirimi
Siz tartışmasını bilmiyorsunuz ki. Olay çıkartıyorsunuz ve milleti tahrik etmeye çalışıyorsunuz. Efendi gibi ben sizler ile iletişime geçiyorum.

Biri Atatürk'e karşı "A" dese direkt çatıyorsunuz :D.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Kanki benim bir şeye falan direndiğim yok ki. Patlamış linkleri mi açıkladın?
knk internet sitesi açıyorum dedemin dedesinin üzerinden atatürk yerli traktör ile geçti diye kaynak olarak kullanırsın belki

Son düzenleme:

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Yani benim pek ilgim alakam yok ama öyle düşünüyorsan tamamdır.

Siz tartışmasını bilmiyorsunuz ki. Olay çıkartıyorsunzu ve milleti tahrik etmeye çalışıyorsunuz. Efendi gibi ben sizler ile iletişime geçiyorum.
Kavga hakaret olmadan tartışmayı severim. Yine de saygı çerçevesinde tartışdığın için teşekkür ederim. Konunun devam etmesini gerektirecek bir şey yok, daha ilerlerse kavga da çıkabilir. Kilitlenmeli bence

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom