Neler Yeni

Forumdaki Atatürk Düşmanlarına

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ne hakla gelip de insan olmadığımı söyleyebiliyorsun? Kendinizden olmayan kişilere hakaretler edip aşağlayacağınıza gidin de argümanlara karşı argümanlarınızı beyan edin.
Bu yalanları, iftiraları atan insan değildir. Argüman belirttiğiniz felan da yok uydurdum.com sitelerinden yoktan sallamasyon suçlamaları alıp yok Atatürk şöyle yok Atatürk böyle. Siz nasıl yetiştirildiniz ya? Hakaret ve aşağılamayı hak eden insana(insan dediğimi de yanlış anlamayın siz insan değilsiniz) yaparım, benim mentalitem insanı insan olduğu için sevmek ve saymaktır. Gözümde insan olmayana ne sevgi ne empati ne de saygı beslerim. Kaybolun

neptün yüksel

80+ Bronze
konuşma bak hatırlamışsındır beni bu konuda gayet güzel tartışmışdım sende. Atatürk'ün 10.yıl nutkunda başörtülüler bile var daha bunun gibi bir sürü görüntü ve kaynakla ezdim seni.

Bu arada artık devlete isyan edip babanız sapka takıyosa ölümü vaciptir gibi şeyler olduğunu ve bu yüzden isyan edenlerin öldürüldüğünü anlayın. Adamların çok pis fikirleri var şapka takanları dövmeler yok babanız sapka takıyosa onu öldürün falan eğer bu görüşteysiniz bunları da destekliyorsunuz söyleyeyim.
Kanki ezildiğimi hatırlamıyorum. Zira seninle konuştuğumu bile hatırlamıyorum.

Sen 9 tane kaynak atmıştın galiba. 8'inde bilgi yoktu. Çünkü patlak siteler idi. Birinde de benim attığım kaynakları doğruluyordu. Hepsini inceleyip sana göndermiştim.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ne hakla gelip de insan olmadığımı söyleyebiliyorsun? Kendinizden olmayan kişilere hakaretler edip aşağlayacağınıza gidin de argümanlara karşı argümanlarınızı beyan edin.
Atatürk düşmanı olmak yada olmamak bir insanı insan mı yapar? O zaman Atatürk sevmeyen 8.6 Milyar - 20 Milyon (Atatürk'ü seven insanlar) = ONUN BUNUN ÇOCUĞU :d.

Hiç güleceğim yoktu ya.
Bak bak hakareti kim etmiş gör. Hepiniz böylesiniz :D

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
ASDASASDASD belgelerlegerçektarih hiç güleceğim yoktu. Gidin kuruluş amacına bakın sitesine bakın tek yaptıkları Atatürk hakkında iftira. Bir de orada kaynak var sanıyorsunuz ama çoğu kaynak ya bilerek Atatürkü karalamak için yapılmış ya da başka sebeple.https://www.youtube.com/watch?v=BfVrRcyD2iA bu videoyu üşenmeden izleyin.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Atatürk düşmanı olmak yada olmamak bir insanı insan mı yapar? O zaman Atatürk sevmeyen 8.6 Milyar - 20 Milyon (Atatürk'ü seven insanlar) = ONUN BUNUN ÇOCUĞU :d.

Hiç güleceğim yoktu ya.
8.6 milyar insanın Atatürke sevmediğine ve sadece 20 milyon kişinin sevdiğine kanıt göster

Arkadaşlar bu neptünü ciddiye alıp cevap vermeyin kuru sıkı gibi konuşuyor.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
8.6 milyar insanın Atatürke sevmediğine ve sadece 20 milyon kişinin sevdiğine kanıt göster

Arkadaşlar bu neptünü ciddiye alıp cevap vermeyin kuru sıkı gibi konuşuyor ama boş konuşuyor
Amacım bunun gibi tipler perma ban yesin ve bir daha gelemesin bu foruma. Eski da internet sitesi yazarı bile iftiracı çıktı düşünebiliyor musun?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Kanki ezildiğimi hatırlamıyorum. Zira seninle konuştuğumu bile hatırlamıyorum.

Sen 9 tane kaynak atmıştın galiba. 8'inde bilgi yoktu. Çünkü patlak siteler idi. Birinde de benim attığım kaynakları doğruluyordu. Hepsini inceleyip sana göndermiştim.
Olum açkladım sana ben olayın başından sonuna kadar attım. Ve bir sürü video falan da attım yok bazı imamların açıkladığını da atttım direnme artık. En son bir sürü video atmıştım mesela halkdan şapkasız gezenleri attım hatta bu olay olduktan sonra gezerken 10.yıl nutkuda başörtülü kadınlar bile var. Gayette yenildin aktiftin ve gittin ''windows 10 artıları ve eksileri'' diye konu açtın. Seni izledim bi durdun konuda cevap veremedin.

Belgelerle gerçek tarihin linkini vermiş. Kadir Çandarlıoğlu kaynakları yazıyor açık açık. Açınca linki inin aşağıya, orada yazıyor olması lâzım.
Kaynak o mu? Kdhshdoakmzkcjha
Attığı kaynağın kaynakçasında bir tane resmi devlet belgesi yok. Bende sallarım işime geleni kaynak gösterip. İllaki bunla alakalı resmi devlet belgesi olmalıyd8 eğer olay gerçek ise. Ayrıca Hamidiye kuruvazörünün kontrolü 1925'de İngilizlerden alındı alınır alınmaz rizeyi mı bombaladı? Skdhjskzkhskakdh

neptün yüksel

80+ Bronze
Olum açkladım sana ben olayın başından sonuna kadar attım. Ve bir sürü video falan da attım yok bazı imamların açıkladığını da atttım direnme artık. En son bir sürü video atmıştım mesela halkdan şapkasız gezenleri attım hatta bu olay olduktan sonra gezerken 10.yıl nutkuda başörtülü kadınlar bile var. Gayette yenildin aktiftin ve gittin ''windows 10 artıları ve eksileri'' diye konu açtın. Seni izledim bi durdun konuda cevap veremedin.
Kanki benim bir şeye falan direndiğim yok ki. Patlamış linkleri mi açıkladın?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Amacım bunun gibi tipler perma ban yesin ve bir daha gelemesin bu foruma. Eski da internet sitesi yazarı bile iftiracı çıktı düşünebiliyor musun?
evet bu şahıs atatürkün trablusgarpda ölüp sonra ingilizlerin yossi kohen adında bir yahudiyi halka tanıttığını söyleyecek seviyede tarih bilgisi olan biri. Bu arada bu belgelerlegerçek tarhihi dinlediğim anti kemalist hocalar bile yalanlıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom