Delil nerde?Delilli kaynak vermiş, CİMER'e şikayet etmeniz boşuna.
Delil nerde?Delilli kaynak vermiş, CİMER'e şikayet etmeniz boşuna.
Bu yalanları, iftiraları atan insan değildir. Argüman belirttiğiniz felan da yok uydurdum.com sitelerinden yoktan sallamasyon suçlamaları alıp yok Atatürk şöyle yok Atatürk böyle. Siz nasıl yetiştirildiniz ya? Hakaret ve aşağılamayı hak eden insana(insan dediğimi de yanlış anlamayın siz insan değilsiniz) yaparım, benim mentalitem insanı insan olduğu için sevmek ve saymaktır. Gözümde insan olmayana ne sevgi ne empati ne de saygı beslerim. KaybolunNe hakla gelip de insan olmadığımı söyleyebiliyorsun? Kendinizden olmayan kişilere hakaretler edip aşağlayacağınıza gidin de argümanlara karşı argümanlarınızı beyan edin.
Belgelerle gerçek tarihin linkini vermiş. Kadir Çandarlıoğlu kaynakları yazıyor açık açık. Açınca linki inin aşağıya, orada yazıyor olması lâzım.Delil nerde?
Kanki ezildiğimi hatırlamıyorum. Zira seninle konuştuğumu bile hatırlamıyorum.konuşma bak hatırlamışsındır beni bu konuda gayet güzel tartışmışdım sende. Atatürk'ün 10.yıl nutkunda başörtülüler bile var daha bunun gibi bir sürü görüntü ve kaynakla ezdim seni.
Bu arada artık devlete isyan edip babanız sapka takıyosa ölümü vaciptir gibi şeyler olduğunu ve bu yüzden isyan edenlerin öldürüldüğünü anlayın. Adamların çok pis fikirleri var şapka takanları dövmeler yok babanız sapka takıyosa onu öldürün falan eğer bu görüşteysiniz bunları da destekliyorsunuz söyleyeyim.
Ne hakla gelip de insan olmadığımı söyleyebiliyorsun? Kendinizden olmayan kişilere hakaretler edip aşağlayacağınıza gidin de argümanlara karşı argümanlarınızı beyan edin.
Bak bak hakareti kim etmiş gör. Hepiniz böylesinizAtatürk düşmanı olmak yada olmamak bir insanı insan mı yapar? O zaman Atatürk sevmeyen 8.6 Milyar - 20 Milyon (Atatürk'ü seven insanlar) = ONUN BUNUN ÇOCUĞU :d.
Hiç güleceğim yoktu ya.
8.6 milyar insanın Atatürke sevmediğine ve sadece 20 milyon kişinin sevdiğine kanıt gösterAtatürk düşmanı olmak yada olmamak bir insanı insan mı yapar? O zaman Atatürk sevmeyen 8.6 Milyar - 20 Milyon (Atatürk'ü seven insanlar) = ONUN BUNUN ÇOCUĞU :d.
Hiç güleceğim yoktu ya.
Kimseye hakaret etmedim, sizin mantıkla Atatürk sevmeyen onun bunun çocuğu oluyor. Dünyada yüzde 99.8'i Atatürk'ü doğrıdan tanımadığı için dolaylı olarak ta sevmiyor.Bak bak hakareti kim etmiş gör. Hepiniz böylesiniz
Amacım bunun gibi tipler perma ban yesin ve bir daha gelemesin bu foruma. Eski da internet sitesi yazarı bile iftiracı çıktı düşünebiliyor musun?8.6 milyar insanın Atatürke sevmediğine ve sadece 20 milyon kişinin sevdiğine kanıt göster
Arkadaşlar bu neptünü ciddiye alıp cevap vermeyin kuru sıkı gibi konuşuyor ama boş konuşuyor
Olum açkladım sana ben olayın başından sonuna kadar attım. Ve bir sürü video falan da attım yok bazı imamların açıkladığını da atttım direnme artık. En son bir sürü video atmıştım mesela halkdan şapkasız gezenleri attım hatta bu olay olduktan sonra gezerken 10.yıl nutkuda başörtülü kadınlar bile var. Gayette yenildin aktiftin ve gittin ''windows 10 artıları ve eksileri'' diye konu açtın. Seni izledim bi durdun konuda cevap veremedin.Kanki ezildiğimi hatırlamıyorum. Zira seninle konuştuğumu bile hatırlamıyorum.
Sen 9 tane kaynak atmıştın galiba. 8'inde bilgi yoktu. Çünkü patlak siteler idi. Birinde de benim attığım kaynakları doğruluyordu. Hepsini inceleyip sana göndermiştim.
Kaynak o mu? KdhshdoakmzkcjhaBelgelerle gerçek tarihin linkini vermiş. Kadir Çandarlıoğlu kaynakları yazıyor açık açık. Açınca linki inin aşağıya, orada yazıyor olması lâzım.
Kanki benim bir şeye falan direndiğim yok ki. Patlamış linkleri mi açıkladın?Olum açkladım sana ben olayın başından sonuna kadar attım. Ve bir sürü video falan da attım yok bazı imamların açıkladığını da atttım direnme artık. En son bir sürü video atmıştım mesela halkdan şapkasız gezenleri attım hatta bu olay olduktan sonra gezerken 10.yıl nutkuda başörtülü kadınlar bile var. Gayette yenildin aktiftin ve gittin ''windows 10 artıları ve eksileri'' diye konu açtın. Seni izledim bi durdun konuda cevap veremedin.
evet bu şahıs atatürkün trablusgarpda ölüp sonra ingilizlerin yossi kohen adında bir yahudiyi halka tanıttığını söyleyecek seviyede tarih bilgisi olan biri. Bu arada bu belgelerlegerçek tarhihi dinlediğim anti kemalist hocalar bile yalanlıyor.Amacım bunun gibi tipler perma ban yesin ve bir daha gelemesin bu foruma. Eski da internet sitesi yazarı bile iftiracı çıktı düşünebiliyor musun?