neptün yüksel
80+ Bronze
O zamanın hükümeti şapka giymiyor diye insanları bombalıyor .Yenilikleri sevmeyenler Atatürk'ü sevmez.
Bırak sevmesinler yenilikleri, bi'zahmet.
O zamanın hükümeti şapka giymiyor diye insanları bombalıyor .Yenilikleri sevmeyenler Atatürk'ü sevmez.
Merhabalar Kemalist ve Anti Kemalist yazarları ve eserleri okumuş ve araştırmış biri olarak bu bilgi yanlıştır. Tarihte böyle bir şey olmamıştır. Teşekkürler.Atatürk dini kullanlarak insanları savaş meydanlarına çekmiştir. Bu millet biz Cumhuriyet kuracağız diye değil din elden gidiyor diye savaş meydanlarıan gitmiştir.
Sonra ülkeyi kurdu Hamidiye'yi bile şapka giymiyor diye bombaladı.
Tamam o zaman.Merhabalar Kemalist ve Anti Kemalist yazarları ve eserleri okumuş ve araştırmış biri olarak bu bilgi yanlıştır. Tarihte böyle bir şey olmamıştır. Teşekkürler.
AMA ADIN ENVER PAŞA KESİN ATATÜRK YANDAŞISIN (!)Merhabalar Kemalist ve Anti Kemalist yazarları ve eserleri okumuş ve araştırmış biri olarak bu bilgi yanlıştır. Tarihte böyle bir şey olmamıştır. Teşekkürler.
Bence seni cimere şikayet vaktim gelmiş geçiyor bile. İftiranında bir sınırı var.O zamanın hükümeti şapka giymiyor diye insanları bombalıyor .
Delilli kaynak vermiş, CİMER'e şikayet etmeniz boşuna.Bence seni cimere şikayet vaktim gelmiş geçiyor bile. İftiranında bir sınırı var.
İftira atmadım. Okuduğum kaynaklardan sizlere söyledim ve o kaynakları da paylaştım.Bence seni cimere şikayet vaktim gelmiş geçiyor bile. İftiranında bir sınırı var.
Dediğim Atatürk kötüleyicilerinden bir tip işte, anca iftira anca yalanBence seni cimere şikayet vaktim gelmiş geçiyor bile. İftiranında bir sınırı var.
Delil mi deli mi? İnsan değilsinizDelilli kaynak vermiş, CİMER'e şikayet etmeniz boşuna.
Beni bilen bilir. Ben kendimi ne Kemalist ne de Anti Kemalist olarak nitelendiriyorum. Kemalist arkadaşlar yanlış anlamasın ama bence Kemalizm tam olarak bir ideoloji değil ve malesef ki kemalistler çok toksik. (14-15 yaş Kenan Evren PP'liler)AMA ADIN ENVER PAŞA KESİN ATATÜRK YANDAŞISIN (!)
Ne hakla gelip de insan olmadığımı söyleyebiliyorsun? Kendinizden olmayan kişilere hakaretler edip aşağlayacağınıza gidin de argümanlara karşı argümanlarınızı beyan edin.Dediğim Atatürk kötüleyicilerinden bir tip işte, anca iftira anca yalan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Delil mi deli mi? İnsan değilsiniz
Onun kararını devlet verir, biz elimizdeki imkanı kullanabiliriz anca.Delilli kaynak vermiş, CİMER'e şikayet etmeniz boşuna.
Atatürk düşmanı olmak yada olmamak bir insanı insan mı yapar? O zaman Atatürk sevmeyen 8.6 Milyar - 20 Milyon (Atatürk'ü seven insanlar) = ONUN BUNUN ÇOCUĞU :d.Dediğim Atatürk kötüleyicilerinden bir tip işte, anca iftira anca yalan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Delil mi deli mi? İnsan değilsiniz
konuşma bak hatırlamışsındır beni bu konuda gayet güzel tartışmışdım sende. Atatürk'ün 10.yıl nutkunda başörtülüler bile var daha bunun gibi bir sürü görüntü ve kaynakla ezdim seni.O zamanın hükümeti şapka giymiyor diye insanları bombalıyor .