Neler Yeni

Forumdaki Atatürk Düşmanlarına

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,463
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Tarih bilen Atatürk sevmez ki :D.
Tarih bilmeyen Atatürk sevmez diye düzelteyim onu, tarihi kendi istediği şekilde gören ve yorumlayan kişi Atatürk'ü sevmez. Sevmek zorunda da değildir yanlış anlaşılmasın.
Ben ölmüş gitmiş insanlara bir şey demem ama Atatürk büyük hatalar yapan biridir.
Hatasız kul olmaz, herkes hata yapar. Büyük dediğin hatalarını anlatır mısın mesela biz de öğrenelim.
Özellike bu toprağın insanlarının dinin kullanarak savaşa sürüklüyor sonra modernleşme adı altında ülkeden bu insanları soyutluyor.
Bu toprağın insanlarını dini kullanarak savaşa sürükledi derken? Zaten savaşta ve neredeyse toprağı kalmamış, yüz ölçümü mevcut ülkemizin %40 civarına düşmüş bir vaziyetten alarak şu anki haline getiren Atatürktür. Modernleşme adı altında insanları dinden soyutlamıyor, dini kullanarak insanların manevi düşüncelerini sömüren bölücü insanları ülkeden ve devlet yönetiminden soyutluyor. Din insanları, toplumu geri götürmez. Ülke yönetimi ve din bir arada olursa işte o zaman ülke geriye gider.

neptün yüksel

80+ Bronze
Tarih bilmeyen Atatürk sevmez diye düzelteyim onu, tarihi kendi istediği şekilde gören ve yorumlayan kişi Atatürk'ü sevmez. Sevmek zorunda da değildir yanlış anlaşılmasın.
İşte sen taraflısın. Hatta Atatürk, şeyhin birine benden özür dile seni idam etmekten kurtarayım bile demiştir.

Hatasız kul olmaz, herkes hata yapar. Büyük dediğin hatalarını anlatır mısın mesela biz de öğrenelim.
Gram tarih bilmediğin için sana anlatmam bir şey. Çünkü konunun başında tarih okuyun diyorsun. Bi' habersin.

Bu toprağın insanlarını dini kullanarak savaşa sürükledi derken? Zaten savaşta ve neredeyse toprağı kalmamış, yüz ölçümü mevcut ülkemizin %40 civarına düşmüş bir vaziyetten alarak şu anki haline getiren Atatürktür. Modernleşme adı altında insanları dinden soyutlamıyor, dini kullanarak insanların manevi düşüncelerini sömüren bölücü insanları ülkeden ve devlet yönetiminden soyutluyor. Din insanları, toplumu geri götürmez. Ülke yönetimi ve din bir arada olursa işte o zaman ülke geriye gider.
Atatürk dini kullanlarak insanları savaş meydanlarına çekmiştir. Bu millet biz Cumhuriyet kuracağız diye değil din elden gidiyor diye savaş meydanlarıan gitmiştir.

Sonra ülkeyi kurdu Hamidiye'yi bile şapka giymiyor diye bombaladı.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,463
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
İşte sen taraflısın. Hatta Atatürk, şeyhin birine benden özür dile seni idam etmekten kurtarayım bile demiştir.
Kaynak? Kesin Tunceliden dersim diye bahseden bi kaynaktır :D
Gram tarih bilmediğin için sana anlatmam bir şey. Çünkü konunun başında tarih okuyun diyorsun. Bi' habersin.
Tarih ile ilgili bilgim olmadığını söylüyorsan anlat da öğreneyim?????????????????????????????
Atatürk dini kullanlarak insanları savaş meydanlarına çekmiştir. Bu millet biz Cumhuriyet kuracağız diye değil din elden gidiyor diye savaş meydanlarıan gitmiştir.

Sonra ülkeyi kurdu Hamidiye'yi bile şapka giymiyor diye bombaladı.
:D :D :D :D
@Mehmet Yılmaz bu kadar yanlış bilgiden sonra bi perma :D?

neptün yüksel

80+ Bronze
Tarih ile ilgili bilgim olmadığını söylüyorsan anlat da öğreneyim?????????????????????????????
Sen tarih oku diyorsun ama bi' habersin tarihten.
Ve böyle bomboş bir konu açıyorsun.

Tabi taraflı ve at gözlüğü takan bir insan olduğun için herhalde attığım kaynağı okumayacaksın.
Üstüne akımdan ötürü Atatürk seven cahil akımın bireyleri gibi kanser hareketler yapacaksın :D.

Ben yanlış bir bilgi vermiyorum. Kaynaklı bilgiler atıyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
efi shell biraz sinirlenmiş. :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yenilikleri sevmeyenler Atatürk'ü sevmez. Zamanında 2. Mahmut'a da gevur padişah demişler.

Günümüzde devletin gücünü kendilerine devşirmek isteyen topluluklar Atatürk'ü kötü göstermek için tarihi de çarpıtır kılık kıyafetide öne sürer.

Günümüzde 2 terör saldırısını bahane edip yıllarca halkı süründürürler ama geçmişteki dünya savaşını, Kurtuluş savaşını, hain toplulukların bağımsızlık peşinde koşmasını görmezden gelirler. (Yunanistan dan başlayıp Osmanlıya bağlı diğer toplumları sayabiliriz. Arap toplumunu unutmayalım.)

Atatürk din düşmanı olsa ne olur olmasa ne olur çok sevdiğiniz Arap kardeşleriniz bizi arkamızdan vurdu mu vurmadı mı? Arap düşmanlığı desen bir yere kadar anlarım da din düşmanı olup olmadığını nereden bileceğiz?

Bir insanın tarikatlare, Araplara karşı olmasıyla veya başka bir dine mensup olmasıyla din düşmanı olması farklı şeylerdir.

Bu gerçekleri görmeyip veya sebep sonuca bağlayamayacak birinin olduğunu düşünemiyorum. Anca çıkarı için gerçekleri çarptırdığını düşünürüm.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Öyle bir devrik paragraf yazmışsın ki bana hak mı vermişsin bana karşıt görüş mü bildirmişsin anlayamadım
işin sırrı bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla şu konular sağolsun forumda her bu tarz konu açıldığında en az bir kişiyi engelliyorum bu gün listeye girenlerde neptün var sayende forumda göz kirliliği yapan bir kişiyi daha engelledim yetkim olsaydıda banlasaydım

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,463
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
işin sırrı bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla şu konular sağolsun forumda her bu tarz konu açıldığında en az bir kişiyi engelliyorum bu gün listeye girenlerde neptün var sayende forumda göz kirliliği yapan bir kişiyi daha engelledim yetkim olsaydıda banlasaydım
Ben de 3 tane ekledim valla güzel olta oluyor cahil iftiracı tipler hemen damlıyor

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Ben de 3 tane ekledim valla güzel olta oluyor cahil iftiracı tipler hemen damlıyor
ne biri atatürkümü savunuyor hemen facebook gibi platformlardan ve kadir mısıroğlu türevlerinden öğrendiğim bilgileri konu altına yazmalıyım

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,463
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam