Forumdaki Atatürk Düşmanlarına

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Tarih bilen Atatürk sevmez ki :D.
Tarih bilmeyen Atatürk sevmez diye düzelteyim onu, tarihi kendi istediği şekilde gören ve yorumlayan kişi Atatürk'ü sevmez. Sevmek zorunda da değildir yanlış anlaşılmasın.
Ben ölmüş gitmiş insanlara bir şey demem ama Atatürk büyük hatalar yapan biridir.
Hatasız kul olmaz, herkes hata yapar. Büyük dediğin hatalarını anlatır mısın mesela biz de öğrenelim.
Özellike bu toprağın insanlarının dinin kullanarak savaşa sürüklüyor sonra modernleşme adı altında ülkeden bu insanları soyutluyor.
Bu toprağın insanlarını dini kullanarak savaşa sürükledi derken? Zaten savaşta ve neredeyse toprağı kalmamış, yüz ölçümü mevcut ülkemizin %40 civarına düşmüş bir vaziyetten alarak şu anki haline getiren Atatürktür. Modernleşme adı altında insanları dinden soyutlamıyor, dini kullanarak insanların manevi düşüncelerini sömüren bölücü insanları ülkeden ve devlet yönetiminden soyutluyor. Din insanları, toplumu geri götürmez. Ülke yönetimi ve din bir arada olursa işte o zaman ülke geriye gider.

Tarih bilmeyen Atatürk sevmez diye düzelteyim onu, tarihi kendi istediği şekilde gören ve yorumlayan kişi Atatürk'ü sevmez. Sevmek zorunda da değildir yanlış anlaşılmasın.
İşte sen taraflısın. Hatta Atatürk, şeyhin birine benden özür dile seni idam etmekten kurtarayım bile demiştir.

Hatasız kul olmaz, herkes hata yapar. Büyük dediğin hatalarını anlatır mısın mesela biz de öğrenelim.
Gram tarih bilmediğin için sana anlatmam bir şey. Çünkü konunun başında tarih okuyun diyorsun. Bi' habersin.

Bu toprağın insanlarını dini kullanarak savaşa sürükledi derken? Zaten savaşta ve neredeyse toprağı kalmamış, yüz ölçümü mevcut ülkemizin %40 civarına düşmüş bir vaziyetten alarak şu anki haline getiren Atatürktür. Modernleşme adı altında insanları dinden soyutlamıyor, dini kullanarak insanların manevi düşüncelerini sömüren bölücü insanları ülkeden ve devlet yönetiminden soyutluyor. Din insanları, toplumu geri götürmez. Ülke yönetimi ve din bir arada olursa işte o zaman ülke geriye gider.
Atatürk dini kullanlarak insanları savaş meydanlarına çekmiştir. Bu millet biz Cumhuriyet kuracağız diye değil din elden gidiyor diye savaş meydanlarıan gitmiştir.

Sonra ülkeyi kurdu Hamidiye'yi bile şapka giymiyor diye bombaladı.

İşte sen taraflısın. Hatta Atatürk, şeyhin birine benden özür dile seni idam etmekten kurtarayım bile demiştir.
Kaynak? Kesin Tunceliden dersim diye bahseden bi kaynaktır :D
Gram tarih bilmediğin için sana anlatmam bir şey. Çünkü konunun başında tarih okuyun diyorsun. Bi' habersin.
Tarih ile ilgili bilgim olmadığını söylüyorsan anlat da öğreneyim?????????????????????????????
Atatürk dini kullanlarak insanları savaş meydanlarına çekmiştir. Bu millet biz Cumhuriyet kuracağız diye değil din elden gidiyor diye savaş meydanlarıan gitmiştir.

Sonra ülkeyi kurdu Hamidiye'yi bile şapka giymiyor diye bombaladı.
:D :D :D :D
@Mehmet Yılmaz bu kadar yanlış bilgiden sonra bi perma :D?

Tarih ile ilgili bilgim olmadığını söylüyorsan anlat da öğreneyim?????????????????????????????
Sen tarih oku diyorsun ama bi' habersin tarihten.
Ve böyle bomboş bir konu açıyorsun.

Tabi taraflı ve at gözlüğü takan bir insan olduğun için herhalde attığım kaynağı okumayacaksın.
Üstüne akımdan ötürü Atatürk seven cahil akımın bireyleri gibi kanser hareketler yapacaksın :D.

Ben yanlış bir bilgi vermiyorum. Kaynaklı bilgiler atıyorum.

efi shell biraz sinirlenmiş. :D

Yenilikleri sevmeyenler Atatürk'ü sevmez. Zamanında 2. Mahmut'a da gevur padişah demişler.

Günümüzde devletin gücünü kendilerine devşirmek isteyen topluluklar Atatürk'ü kötü göstermek için tarihi de çarpıtır kılık kıyafetide öne sürer.

Günümüzde 2 terör saldırısını bahane edip yıllarca halkı süründürürler ama geçmişteki dünya savaşını, Kurtuluş savaşını, hain toplulukların bağımsızlık peşinde koşmasını görmezden gelirler. (Yunanistan dan başlayıp Osmanlıya bağlı diğer toplumları sayabiliriz. Arap toplumunu unutmayalım.)

Atatürk din düşmanı olsa ne olur olmasa ne olur çok sevdiğiniz Arap kardeşleriniz bizi arkamızdan vurdu mu vurmadı mı? Arap düşmanlığı desen bir yere kadar anlarım da din düşmanı olup olmadığını nereden bileceğiz?

Bir insanın tarikatlare, Araplara karşı olmasıyla veya başka bir dine mensup olmasıyla din düşmanı olması farklı şeylerdir.

Bu gerçekleri görmeyip veya sebep sonuca bağlayamayacak birinin olduğunu düşünemiyorum. Anca çıkarı için gerçekleri çarptırdığını düşünürüm.

Öyle bir devrik paragraf yazmışsın ki bana hak mı vermişsin bana karşıt görüş mü bildirmişsin anlayamadım
işin sırrı bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla şu konular sağolsun forumda her bu tarz konu açıldığında en az bir kişiyi engelliyorum bu gün listeye girenlerde neptün var sayende forumda göz kirliliği yapan bir kişiyi daha engelledim yetkim olsaydıda banlasaydım

Son düzenleme:
işin sırrı bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla şu konular sağolsun forumda her bu tarz konu açıldığında en az bir kişiyi engelliyorum bu gün listeye girenlerde neptün var sayende forumda göz kirliliği yapan bir kişiyi daha engelledim yetkim olsaydıda banlasaydım
Ben de 3 tane ekledim valla güzel olta oluyor cahil iftiracı tipler hemen damlıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri