GÜVENLİK KAMERASI İNTERNETİ YAVAŞLATIR MI?

Reaksiyon skoru
92
Merhaba 45e 7 lik bir internetim var. Aşağıya bir komşu taşındı ve güvenlik sistemi için rica etti yarı yarı öderiz dedi. Bizimkilerde kabul etti yükseltiriz dedi. 100e 20 olarak yükselteceğiz fakat interneti çok etkiler mi bu güvenlik kamerası?

Merhaba 45e 7 lik bir internetim var. Aşağıya bir komşu taşındı ve güvenlik sistemi için rica etti yarı yarı öderiz dedi. Bizimkilerde kabul etti yükseltiriz dedi. 100e 20 olarak yükselteceğiz fakat interneti çok etkiler mi bu güvenlik kamerası?
192.168.1.1 Kullandığı veriyi analiz eder aslında modem.

bende kamera kullanıyorum bence yavaşlatıyor ama 5 ghz e çekersen yavaşlatamayabilir

bende kamera kullanıyorum bence yavaşlatıyor ama 5 ghz e çekersen yavaşlatamayabilir
ne kadar yavaşlatıyor hocam internet hızınız kaç ve kaça düşürdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aktif modem yanı günlük speedtest yap sabit bir sunucu seçip. Hız kaybın var mı bak. :)
normal hızı biliyorum şimdi bağlasınlar yükseltmeden öcne bir bakacağım

24 fiber hızım ama her zaman 24 gelmiyor bana genelde 18 19 arası oluyor evdekiler interneti kullanınca daha da düşüyor ama genelde hızım düşük belki kamerayla ilgisi yoktur
upload nasıl peki hocam ben normalde yayın video yükleme yapıyorum o yüzden bir tık önemli komşuluk sevgilimiz için işimizden olmayalım da :d

İnternet paylaşımı usulsüz kullanımdır, dikkatli olun hattınız kapanmasın.

İnternet paylaşımı usulsüz kullanımdır, dikkatli olun hattınız kapanmasın.
Sıkıntı çıkarır mı farkedilir mi farkedilirse kapanırsa bir daha açılmıyor mu

Binada güvenlik kamerası yok onun içinde işe yarayacak. Sadece güvenlik için

Binada güvenlik kamerası yok onun içinde işe yarayacak. Sadece güvenlik için
10 bin ₺'ye yakın para cezası var üstelik komşu sizin internetiniz üzerinden yasal olmayan birşeyler yaparsa suç işlerse suç size kalır haberiniz olsun

Geri