❌İndirim Bitti! Hawk Fab V4 Siyah 3111₺

Tek anlamadigim şey neye göre iade yapiliyor bize neden geldi de bu arkadaşlara gelmedi
aynı durum bendede söz konusu delirttiler beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten rezillik, sanki çok absürt bir fiyattan aldık bir de. Bana da aynı sebepten direkt iade oluşturmuşlar :D Ben kargocuların direkt araca yüklemediğini tahmin ediyorum merkezi yerde oturmadığım için
bence o kargo şubeye bile gelmemiştir o kadar eminim ki konu hakkında 2 gündür uğraşıyorum ama hepsiburada departmanındaki vasıfsızlar beni yıldırmak için her şeyi yapıyor kafayı yedim yani

ortadaki rezillik çok büyük o paketin şubelere gelmediği açık ve nettir hepsiburada adlı şirketin kampanyalı ürünleri düşündüğünden fazla sattığı için(kampanyaya ayırılan stok aşıldığı için) ürünleri göndermeyip anlık fiyatı 4200tl yapmışlar hakkımızı arayalım bende dünden beri bunu yapan kargocuya sövüyorum ama belli ki olay çok başka rezillik ötesi bir durum.

19/06/2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden sipariş vermiş olduğum; Hawk Gaming Chair Fab V4 Kumaş Oyuncu Koltuğu aynı gün HepsijetXL kargo firmasına teslim ediliyor. Ertesi gün HepsijetXL Sancaktepe şubesinden dağıtıma çıkartıldıktan sonra bana bir mesaj geliyor. Ürünü teslim edemedik (Hepsijet tarafından bana yapılan açıklama: Ürün kapınıza kadar geldi fakat iade istemişsiniz.) ve iade işlemlerini başlatıyoruz. Konu hakkında hemen Hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım derdimi anlattım ortada bir hata olduğunu belirttim. Bana verilen cevap şu şekilde, evet sizi çok iyi anlıyorum ortada bir hata var bu hatayı çözümlemek için işlem başlatıyorum dendi. Bundan birkaç saat sonra bana Hepsiburada üzerinden bir mesaj geliyor ve ürünün iade edileceği belirtiliyor. Tekrar müşteri hizmetlerini arıyorum. Konuyu en baştan izah ediyorum ve derdimi anlatıyorum. Bugünün tarihi 21/06/2023 aynı usulsüzlüğü aynı üründe yaşayan insanlarda olduğunu fark edince yapılan bu usulsüzlüğün Hepsiburada firmasına ait olduğuna kanaat getirdim. Konu hakkında ürünü almış olduğum indirimli fiyat çerçevesinde tekrardan satın alınması hakkında süreç başlatılmasını arz ediyorum.

böyle bir yazı hazırladım thh için uygun mudur?

Son düzenleme:
satıcı firma ürünü geri istemiş para iadesi yapılacak sorun bu şekilde çözüldü. Yine alamadık şu koltuğu :D

Satıcı hepsiburada olduğu için müşteri hizmetlerine güzelce anlatın durumu ve ürün hala stoklarında olduğu için yeni sipariş oluştursunlar aynı durum bende de oldu şimdi geldi koltuk , çoğu müşteri hizmetleri işinde yeni olduğu için yardımcı olamıyo bana tecrübeli biri denk geldi çok yardımcı oldu sağ olsun

Satıcı hepsiburada olduğu için müşteri hizmetlerine güzelce anlatın durumu ve ürün hala stoklarında olduğu için yeni sipariş oluştursunlar aynı durum bende de oldu şimdi geldi koltuk , çoğu müşteri hizmetleri işinde yeni olduğu için yardımcı olamıyo bana tecrübeli biri denk geldi çok yardımcı oldu sağ olsun
Benim şansıma öyle temsilci gelmedi talep açtılar anca diyorum mail gönderilmiş nedir o mail göremiyorlarmış hepsijet satıcı ürününü istedi diyor Hepsiburada iyice kanun tanımaz hale geldi bu nasıl iştir.

valla bana hep ayni şeyleri söyleyip durdukları için vazgeçtim. Sadece Amazonda indirim olursa değerlendireceğim. Dersimi aldım ben.

valla bana hep ayni şeyleri söyleyip durdukları için vazgeçtim. Sadece Amazonda indirim olursa değerlendireceğim. Dersimi aldım ben.
Almamakla iyi etmişsin en son yazdığımdan beri monte etmeye çalışıyorum eski koltukta 5 yıl daha otursam belim daha az ağrırdı , işin şakası amazonda da aynı şeyler oluyo direkt iptal ediyolar 2 3 hafta sonra yapılcak büyük kampanyada denk gelirsin benzer olaylara

Benim şansıma öyle temsilci gelmedi talep açtılar anca diyorum mail gönderilmiş nedir o mail göremiyorlarmış hepsijet satıcı ürününü istedi diyor Hepsiburada iyice kanun tanımaz hale geldi bu nasıl iştir.
Bende de ilk 2 temsilci size gelen gibiydi iade olmadıysa farklı temsilcilerle görüşmeye çalışın yeni sipariş oluşturabilirler

Ben bu koltuğu 2 sene önce almıştım. Garantisi Nisan ayında bitti ve mekanizması kırıldı. Kilom bu arada 90 ve üstünde tepinmiyorum normal herkes gibi akşamları kullanıyorum bir de. Gittim yeni mekanizma aldım sorunu çözdüm, başıma böyle bir şey gelince yazayım dedim. WhatsApp Image 2023-06-16 at 00.46.33.jpegWhatsApp Image 2023-06-16 at 00.37.08.jpeg

4 temsilciyle görüştüm dördüde anca talep açalım dedi thh başvurmaktan başka yapılacak bişey yok

4 temsilciyle görüştüm dördüde anca talep açalım dedi thh başvurmaktan başka yapılacak bişey yok
Thh sizi çok bekletir hepsiburada ile tekrardan iletişime geçin durumu anlatın bence. Bende aynı durumu yaşamıştım bugün koltuğu iptal olan siparişimin fiyatından tekrar aldım.

Thh sizi çok bekletir hepsiburada ile tekrardan iletişime geçin durumu anlatın bence. Bende aynı durumu yaşamıştım bugün koltuğu iptal olan siparişimin fiyatından tekrar aldım.
Tekrar tekrar görüştüm şikayetvara yazmıştım oradan aradılar 250tl verebiliyoruz dediler kabul etmedim. Tekrar görüşüp dönüş yapalım diyip kapattılar. Bugün iptal oldu bakalım inşallah çözülür

Ben aradığımda anca talep açıyoruz diyorlar sonraki aramamda talep açılmış bişey yapamam diyip duruyolar

Geri