SE 2 model ios 13.6 sürüm

vinsanity1525

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
234
artık güncelleme bekleyen cok uygulama var bu zamana kadar güncelleme yapmadım pil süresi azalmasın diye artık güncellicem pc üzerinden son sürüm ios güncellersem bi problem olurmu?

Hay maşallah :D
Son sürüm ile 13.6 arasında ne kadar pil farkı var bilmiyorum ama sorun olmaz.

artık güncelleme bekleyen cok uygulama var bu zamana kadar güncelleme yapmadım pil süresi azalmasın diye artık güncellicem pc üzerinden son sürüm ios güncellersem bi problem olurmu?
Mümkünse cihaza PC den temiz kurulum yap. Yani içindeki veriler de dahil her şeyi silip sıfırdan yeni IOSu yüklemesine izin ver.

Hay maşallah :D
Son sürüm ile 13.6 arasında ne kadar pil farkı var bilmiyorum ama sorun olmaz.
pil süresi artık düşer onu biliyorum hocamda direk son sürüme güncellemek hata vb... problem yaratırmı? bazıları temiz kurulum falan yap diyoda oda biraz ugrastirici isler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mümkünse cihaza PC den temiz kurulum yap. Yani içindeki veriler de dahil her şeyi silip sıfırdan yeni IOSu yüklemesine izin ver.
ondada secilen dosyayı bazen yükleme esnasında hata alanlar oluyomus deneyip sıkıntı yasamak istemiyorum bi yandan

pil süresi artık düşer onu biliyorum hocamda direk son sürüme güncellemek hata vb... problem yaratırmı? bazıları temiz kurulum falan yap diyoda oda biraz ugrastirici isler
Ben 16.3 kullandığımdan hata vs var mı bilmiyorum ama hayati hatalar yoktur.

Pil olarak pek farkını görmedim ben hep 4 saat civarı ekran süresi aldım ama İOS 16 dan sonra cihaz bence hissedilir şekilde yavaşladı.
bende güncellemek istemiyorumda artık uygulamalar güncelleme sunmamaya basladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 16.3 kullandığımdan hata vs var mı bilmiyorum ama hayati hatalar yoktur.
ios 17 ne zaman cıkacak genelde yeni çıkan sürümün ilk 2 sürümüne güncellemeyin bekleyin diyolar

Ben ios16dan sonra güncellemeyi bıraktım resmen telefonu bilerek yavaşlatıyorlar

direk 16 geçiliyo diye biliyorum
Bu telefonla şuan istersen 16 ya geç, sonrasında da çıktıktan birkaç ay sonra stabil olunca 17 ye geçip öyle bırak. IOS 18 tahminimce bu cihazın son güncellemesi olacak ve o güncelleme ile bitirirler bu cihazı, 17 de kalmakta fayda var 😀

Geri