Bu sistem Rdr2 açar mı?

SYbex

80+
Reaksiyon skoru
4
İşlemci AMD Ryzen 5 5600G, ekran kartı RTX 3050, takılı RAM 8,00 GB.Bu sistem Rdr2 açar mı veya açarsa da
sorun olur mu?

Son düzenleme:
ekran kartı ve işlemci yeterli gibi gözüküyor ama ram konusunda sıkıntı çekebilirsin, şuan tahminimce 30 fps civarı alırsın max

Açar fakat 8GB Ram başını çok ağrıtır. En kısa zamanda 2x8GB yapmanı öneririm.

Açsa bile oynayamazsın, RAM'i 16gb yapıp DLSS'i performansa falan alırsan low grafiklerde oynayabilirsin gibi geliyor.
RAM'i 16 gb yapsam bilemi oynayamam?Benim bildiğim işlemci ve ekran kartı yeterli.

Son düzenleme:
ben 5600g ve 16 gb ram ile orta ayarlarda 20 30 fps arası oynamıştım

İşlemci ve ekran kartı yeterli. 8 GB RAM yetmezliği sebebiyle donma, takılmalar yaşarsın. 16 GB yaparsan rahat oynarsın.
Post automatically merged:

ben 5600g ve 16 gb ram ile orta ayarlarda 20 30 fps arası oynamıştım
Seninki APU sistem. Onunki RTX 3050 sistem.

RAM'i 16 gb yapsam bilemi oynayamam?Benim bildiğim işlemci ve ekran kartı yeterli.
Yani oynayamazsın diyemem hocam ama yüksek grafikler veya çok yüksek fps'ler beklememelisin. Dediğim gibi DLSS desteği ile birlikte 60fps'i görürsün gibi düşünüyorum. Ama yer yer droplar olucaktır diye tahmin ediyorum. 12400F + 3060Ti ile birlikte 2k Ultrada dlss olmadan 40-50 fps alıyorum ben bu oyunda :D

kardeşim bende ideaoad gaming 3 r5 5600h rtx3050 4gb laptop ile düşük ayarlarda bitirdim kasma donma hiç yaşamadım ama oyun vram yetersiz diye uyarı veriyordu. oyunu sadece 1 kere kapanma yaşayarak rahat bi şekilde bitirdim.

kardeşim bende ideaoad gaming 3 r5 5600h rtx3050 4gb laptop ile düşük ayarlarda bitirdim kasma donma hiç yaşamadım ama oyun vram yetersiz diye uyarı veriyordu. oyunu sadece 1 kere kapanma yaşayarak rahat bi şekilde bitirdim.
benimki 8 gb vram'e sahip hocam.

Yani oynayamazsın diyemem hocam ama yüksek grafikler veya çok yüksek fps'ler beklememelisin. Dediğim gibi DLSS desteği ile birlikte 60fps'i görürsün gibi düşünüyorum. Ama yer yer droplar olucaktır diye tahmin ediyorum. 12400F + 3060Ti ile birlikte 2k Ultrada dlss olmadan 40-50 fps alıyorum ben bu oyunda :D
1080p medium-yüksek karışık oynar gayette
Post automatically merged:

1080p medium-yüksek karışık oynar gayette
olursa ram sorun olur

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy
Geri