RAM'i 16 gb yapsam bilemi oynayamam?Benim bildiğim işlemci ve ekran kartı yeterli.Açsa bile oynayamazsın, RAM'i 16gb yapıp DLSS'i performansa falan alırsan low grafiklerde oynayabilirsin gibi geliyor.
Seninki APU sistem. Onunki RTX 3050 sistem.ben 5600g ve 16 gb ram ile orta ayarlarda 20 30 fps arası oynamıştım
Yani oynayamazsın diyemem hocam ama yüksek grafikler veya çok yüksek fps'ler beklememelisin. Dediğim gibi DLSS desteği ile birlikte 60fps'i görürsün gibi düşünüyorum. Ama yer yer droplar olucaktır diye tahmin ediyorum. 12400F + 3060Ti ile birlikte 2k Ultrada dlss olmadan 40-50 fps alıyorum ben bu oyundaRAM'i 16 gb yapsam bilemi oynayamam?Benim bildiğim işlemci ve ekran kartı yeterli.
benimki 8 gb vram'e sahip hocam.kardeşim bende ideaoad gaming 3 r5 5600h rtx3050 4gb laptop ile düşük ayarlarda bitirdim kasma donma hiç yaşamadım ama oyun vram yetersiz diye uyarı veriyordu. oyunu sadece 1 kere kapanma yaşayarak rahat bi şekilde bitirdim.
VRAM yeter. Normal RAM 8 GB yetmez.benimki 8 gb vram'e sahip hocam.
1080p medium-yüksek karışık oynar gayetteYani oynayamazsın diyemem hocam ama yüksek grafikler veya çok yüksek fps'ler beklememelisin. Dediğim gibi DLSS desteği ile birlikte 60fps'i görürsün gibi düşünüyorum. Ama yer yer droplar olucaktır diye tahmin ediyorum. 12400F + 3060Ti ile birlikte 2k Ultrada dlss olmadan 40-50 fps alıyorum ben bu oyunda
olursa ram sorun olur1080p medium-yüksek karışık oynar gayette
1080P yüksek ayarda mümkün değil RDR2 oynayamaz o bilgisayarda, tahmin yapana kadar sistem özelliklerini ve istediğiniz oyunu Youtube'a yazıp değerlere ulaşabilirsiniz1080p medium-yüksek karışık oynar gayette
Mesaj otomatik birleştirildi:
olursa ram sorun olur