SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
RX 560 ile orta grafiklerde 45 FPS alıyorum .Hala anlamamakta güçlük cekiyorsun. Yanlissin bari doğrusunu öğren .Çatır çatır oynatıyor dediğin oyunun test süresince aldığı maksimum fps 59. Ortalama 45-50 fps'lerde oynatıyor. 45 FPS'te oynanılan oyunu oynatıyor olarak görüyorsan haklı olabilirsin. Ama bir oyununun oynanılabilir olması için minimum 60FPS sabit olması gerektiğini düşünür çoğu insan. Atılan linkte alınan ortalama fps 48-50 civarı. Grafikleri düşürürse 60 alacaktır. Ama yer yer drop olacağından bahsettim, ısındıkça fps değerleri doğal olarak düşecektir o yüzden de DLSS'e ihtiyacı var. Oynatmaz demedim, belki oynatır dedim. Kusura bakma her bir konfigrasyonun hangi oyunda kaç fps alacağını ezbere bilmiyorum. Belki oynatır demek 60 fps civarlarında alabilir demek zaten. Ki arkadaşın da bu senaryoda alacağı fps 70-75'i geçmeyecektir zaten. O yüzden absürt bir yorum yok. Bir şeyle de çeliştiğim yok, gereksiz lüzumsuz konuşana kadar arkadaşa sorusunun cevabını en net nasıl alabilir o yorumu gösterirsin, veya link atar desteklersin. Zaten ilk yanıttan beri okursan yardımcı olmaya çalışan benim, asosyal bir leş kargası gibi insanları aşağılamak amacıyla forumda konuları gezen sensin.
Attığım linkte 60fps'te çatır çatır oynandığı gibi bir durum görüyorsan acilen tedavi olmalısın. İnsanlara sataşmaya bayılıyorsunuz ilgi görmemiş ergen bebeleri