Neler Yeni

Bu sistem Rdr2 açar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,887
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Çatır çatır oynatıyor dediğin oyunun test süresince aldığı maksimum fps 59. Ortalama 45-50 fps'lerde oynatıyor. 45 FPS'te oynanılan oyunu oynatıyor olarak görüyorsan haklı olabilirsin. Ama bir oyununun oynanılabilir olması için minimum 60FPS sabit olması gerektiğini düşünür çoğu insan. Atılan linkte alınan ortalama fps 48-50 civarı. Grafikleri düşürürse 60 alacaktır. Ama yer yer drop olacağından bahsettim, ısındıkça fps değerleri doğal olarak düşecektir o yüzden de DLSS'e ihtiyacı var. Oynatmaz demedim, belki oynatır dedim. Kusura bakma her bir konfigrasyonun hangi oyunda kaç fps alacağını ezbere bilmiyorum. Belki oynatır demek 60 fps civarlarında alabilir demek zaten. Ki arkadaşın da bu senaryoda alacağı fps 70-75'i geçmeyecektir zaten. O yüzden absürt bir yorum yok. Bir şeyle de çeliştiğim yok, gereksiz lüzumsuz konuşana kadar arkadaşa sorusunun cevabını en net nasıl alabilir o yorumu gösterirsin, veya link atar desteklersin. Zaten ilk yanıttan beri okursan yardımcı olmaya çalışan benim, asosyal bir leş kargası gibi insanları aşağılamak amacıyla forumda konuları gezen sensin.

Attığım linkte 60fps'te çatır çatır oynandığı gibi bir durum görüyorsan acilen tedavi olmalısın. İnsanlara sataşmaya bayılıyorsunuz ilgi görmemiş ergen bebeleri
RX 560 ile orta grafiklerde 45 FPS alıyorum .Hala anlamamakta güçlük cekiyorsun. Yanlissin bari doğrusunu öğren .

1v9uknow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ayhan TOPCU
attığım videoda high ayarlarda 60 fpsin altına düştüğü 1 saniye bile yok ortalamayı nasıl 45-50 gördün merak ettim çünkü ortalama 70 fps çatışmalarda 65-70 arası min değerde 62-63. belki oynatır demek 60 fps demek değildir hocam bi ihtimal oynarsın demektir kaç fps alacağını bilmiyorsan bana gelip hayır medium yüksek karışık ayarlarda imkanı yok oynayamaz diyemezsin o zaman. hem adamı yanlış bilgilendiriyorsun hem de gelip imkanı yok gidin internete yazın araştırın diyorsun baya yardımcı olmuşsun 1-2 laf yiyince de tatava yapıyorsun. ergen bebe olduk bide :D
Senin attığın videodan değil, kendi attığım videodan bahsettim. Ve bana gelip kendi attığın videoda da oynanıyor demişsin. Attığım videoyu izlersen oynanmadığını göreceksin.
RX 560 ile orta grafiklerde 45 FPS alıyorum .Hala anlamamakta güçlük cekiyorsun. Yanlissin bari doğrusunu öğren .
RX 560 ile şu fpste oynuyorum diye bir şey yok. Kafan çalışmıyor bari ahkam kesme. Hangi işlemci ile hangi çözünürlükte oynuyorsun ? FSR açık mı ? Ağzı olan konuşuyor. Adamın belirttiği sistem özelliklerinin videosunu attım. 45-50 fps alıyor DLSS kapalı iken. Ben de DLSS açarsan belki oynayabilirsin demişim zaten ki DLSS açmadan +60 oynayamaz zaten. İşinize bakın pazar pazar can sıkmayın hayde

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,887
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Senin attığın videodan değil, kendi attığım videodan bahsettim. Ve bana gelip kendi attığın videoda da oynanıyor demişsin. Attığım videoyu izlersen oynanmadığını göreceksin.

RX 560 ile şu fpste oynuyorum diye bir şey yok. Kafan çalışmıyor bari ahkam kesme. Hangi işlemci ile hangi çözünürlükte oynuyorsun ? FSR açık mı ? Ağzı olan konuşuyor. Adamın belirttiği sistem özelliklerinin videosunu attım. 45-50 fps alıyor DLSS kapalı iken. Ben de DLSS açarsan belki oynayabilirsin demişim zaten ki DLSS açmadan +60 oynayamaz zaten. İşinize bakın pazar pazar can sıkmayın hayde
R3 1200 ile oynuyorum .Fsr açık.

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
atif kekç
İşlemci ve ekran kartı yeterli. 8 GB RAM yetmezliği sebebiyle donma, takılmalar yaşarsın. 16 GB yaparsan rahat oynarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seninki APU sistem. Onunki RTX 3050 sistem.
tamam işte apu dan daha iyi fps alır diye yazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,959
Üyeler
159,248
Son üye
kral0
Top Bottom