GTX 1060 alıcam da sistem ekran kartını besler mi

Son düzenleme:
darboğaz konusundan korkuyorum hocam mesela gta5 oynucam normalde 75FPS vermesi gerekirken 40FPS almam beni üzer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır mı hocam
İşlemcin o kadarına yetiyorsa darboğaz yapmayan bir kart alınca da 40FPS alırsın gidip RTX 4090 alsan da 40FPS alırsın, yani Darboğaz performansı düşürmez sadece daha fazla artmasını önler.

Bence bu bütçede RX 570 veya ucuza bulursan RX 580 en ideal kartlar. Hiçbir şekilde Darboğaz olmaz diyemem özellikle de RX 580 çoğu oyunda yapacaktır ama sorun olmaz.

İşlemcin o kadarına yetiyorsa darboğaz yapmayan bir kart alınca da 40FPS alırsın gidip RTX 4090 alsan da 40FPS alırsın, yani Darboğaz performansı düşürmez sadece daha fazla artmasını önler.

Bence bu bütçede RX 570 veya ucuza bulursan RX 580 en ideal kartlar. Hiçbir şekilde Darboğaz olmaz diyemem özellikle de RX 580 çoğu oyunda yapacaktır ama sorun olmaz.
RX570 buldum

Son düzenleme:
O model hem tek fanlı tasarımla çok ısınıyor hem de fiyat pahalı bence, 1000-1200 bandına satıyorlar 570 leri.

Usta RX470 olur mu acil bakman lazım
Fiyat cidden iyiyse olur. O kart 570e yakın ama daha eski.

O model hem tek fanlı tasarımla çok ısınıyor hem de fiyat pahalı bence, 1000-1200 bandına satıyorlar 570 leri.

Fiyat cidden iyiyse olur. O kart 570e yakın ama daha eski.
Tanıdığımdan alıcam 1K falan alırım temiz ekran kartı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri