Öneri steam oyun önerisi

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
137
steam yaz indirimleri başladı önerebileceğiniz online olu rolmaz farketmez güzel hikayeli oyun var mı bildiğiniz oyunlardan çok cabuk sıkılan bi insanım ve çok kararsız kaldım şimdiden teşekkürler

klasiktir rdr arkadaşın varsa rust araba oyunları seviyorsan forza 5 gemicilik vs seviyorsan sea of thieves ,r6 , portal serisi , spiderman olabilir

Mafia: Definitive Edition. Paran varsa Mafia Trilogy al, ama Mafia 3 çok büyük hayal kırıklığı yaşatabilir. Mafia çok iyi, Mafia 2 ise idare eder 3 e oranla çok daha iyi.

resident evil serisini tavsiye ederim oynanabilir yeni nesil olan bütün oyunlarını sıkılmadan oynadım

klasiktir rdr arkadaşın varsa rust araba oyunları seviyorsan forza 5 gemicilik vs seviyorsan sea of thieves ,r6 , portal serisi , spiderman olabilir
rdr yi 98 iken almamıştım oynamam diye çok pişmanım şimdi 300 indirimli online oluyor mu rdr 2

Red Dead Redemption 2(rdr2) alabilirsin suan %67 indirimle 1150den 380e dusmus durumda ve bende bugun aldim sistemim 3 veya 4 temmuz gelecegi icin daha oynamadim ama oyun asiri fazla genis capli oyun ve grafikleri ve gercekciligi soz konusu bile olamaz diyorum ve asiri sarcagini dusunuyorum bidaha 380 gibi bi fiyata dusmez ve steamin dolar kuru acayip artacak artmadan direkt almalisin

Geri