Team SSD lerin sıkıntısı

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,445
sıkıntısı nedir
ben %70 civarı dolu olunca yavaşlıyor diye biliyorum

Adam SSD muhabbetin bıkmış artık.

sıkıntısı nedir
ben %70 civarı dolu olunca yavaşlıyor diye biliyorum
Tüm modellerinde yok GX1'de var.

• Hafızası yaklaşık %72 dolduktan sonra Yazma değerleri çok düşüyor. (240 GB ve 480 GB'lık versiyonlarında doluluk oranı değişebilir)
  • Firmware yüklenmiyor.
  • Sisteme format attıktan sonra 1-1.5 hafta sonra yazma hızı düşüyor. @Emirhandkee nın konusundan alıntıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Team GX1 için bu

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
ben, önceki konuyada bakmış moderatörmüz o yüzden diyo hani team SSD Gigabyte SSD falan konuştukya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke yapabilsem ama gaming gecesi indiriminde olursa olur

Paran yoksa WD SSD öneririm.

ben, önceki konuyada bakmış moderatörmüz o yüzden diyo hani team SSD Gigabyte SSD falan konuştukya
Hocam duymaktan bıktın ama sana az daha koy samsung al diyorlar haklılar 5 sene garanti veriyorlar, ömrü uzun bazı ssdler gibi aldıktan 1 sene sonra kolay kolay düşmüyor verdiği değerler :)

Hocam duymaktan bıktın ama sana az daha koy samsung al diyorlar haklılar 5 sene garanti veriyorlar, ömrü uzun bazı ssdler gibi aldıktan 1 sene sonra kolay kolay düşmüyor verdiği değerler :)
sistemi aldıktan 1 yıl sonra falan bi 120 veya 240 lık m.2 takviyesi yapmayı düşünüyorum ama senin dediğinde mantıklı

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

1 sene mi?
Bunda 1 sene dayanıyor ama yaptıkları test 10-15 yıllık kullanıma eşit.

Geri