Tüm modellerinde yok GX1'de var.sıkıntısı nedir
ben %70 civarı dolu olunca yavaşlıyor diye biliyorum
donanimarsivi.com
Kim bıkmışAdam SSD muhabbetin bıkmış artık.
sıkıntısı nedir
ben %70 civarı dolu olunca yavaşlıyor diye biliyorum
ben, önceki konuyada bakmış moderatörmüz o yüzden diyo hani team ssd gigabyte ssd falan konuştukyaKim bıkmış?
keşke yapabilsem ama gaming gecesi indiriminde olursa olurBiraz fazla para ver Samsung 860 Evo al.
ben, önceki konuyada bakmış moderatörmüz o yüzden diyo hani team SSD Gigabyte SSD falan konuştukya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
keşke yapabilsem ama gaming gecesi indiriminde olursa olur
Hocam duymaktan bıktın ama sana az daha koy samsung al diyorlar haklılar 5 sene garanti veriyorlar, ömrü uzun bazı ssdler gibi aldıktan 1 sene sonra kolay kolay düşmüyor verdiği değerlerben, önceki konuyada bakmış moderatörmüz o yüzden diyo hani team SSD Gigabyte SSD falan konuştukya
sistemi aldıktan 1 yıl sonra falan bi 120 veya 240 lık m.2 takviyesi yapmayı düşünüyorum ama senin dediğinde mantıklıHocam duymaktan bıktın ama sana az daha koy samsung al diyorlar haklılar 5 sene garanti veriyorlar, ömrü uzun bazı ssdler gibi aldıktan 1 sene sonra kolay kolay düşmüyor verdiği değerler![]()
Hocam duymaktan bıktın ama sana az daha koy samsung al diyorlar haklılar 5 sene garanti veriyorlar, ömrü uzun bazı ssdler gibi aldıktan 1 sene sonra kolay kolay düşmüyor verdiği değerler![]()