Steam Yaz İndirimleri sepetin son haline katkı

Merhabalar herkese. Türkiye'nin durumu malum, Steam kur güncellemesi yapar diye korkumdan son oyunlarımı almak için kollarımı sıvadım. Aşağıda görmüş olduğunuz oyunlar var şimdilik. Ekleme , çıkarma , öneri kısmında yardımınıza ihtiyacım var. (EA oyunları önermezseniz daha iyi olur zamanında Apexte banlandığım için EA hesabımı kaldıramıyorum. çözümünü de bilmiyorum.)
Bütçeye gelirsek tabii ki sınırsız değil ama CS envanterimde 30 k lık yatırımım var. yine de hepsini harcayacak değilim ama bunu da almazsan çok eksik kalırsın dediğiniz veya zam geleceğini düşündüğünüz oyunları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler herkese. Alıntıyı görüntüle
Metro Serisi beleş guzum

God of war ve Dying light 2 harici sizin sepette pek kayda değer bişey göremedim. Üstlerde arkadaşın birini azarlamışsınız korkmuyorum değil yorum yaparken. Ekstradan zombi temasından hoşlanıyorsanız ben Days Goneyi de beğenmiştim bakabilirsiniz.
Dostum azarlanmayı hak etmeyen kimseyi azarlamam rahat ol. Kişisel oyun zevklerine de saygım var önerilerinizin işime yarayan kısmından faydalanmaya çalışıyorum. Aynı şekilde samimiyetsiz bir cevabı ben verirsem siz de beni eleştirin. "Çoğunu oynamayacaksın , oynayacaklarını al" diyen birine zenginin parası , züğürdün çenesi demek de müstehak ama yine en az kırıcı bu şekilde olduk ne yapalım :D
Days Gone ' a bakacağım. Teşekkür ederim yorumun için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Metro Serisi beleş guzum
ekledim paşam teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhabalar herkese. Türkiye'nin durumu malum, Steam kur güncellemesi yapar diye korkumdan son oyunlarımı almak için kollarımı sıvadım. Aşağıda görmüş olduğunuz oyunlar var şimdilik. Ekleme , çıkarma , öneri kısmında yardımınıza ihtiyacım var. (EA oyunları önermezseniz daha iyi olur zamanında Apexte banlandığım için EA hesabımı kaldıramıyorum. çözümünü de bilmiyorum.)
Bütçeye gelirsek tabii ki sınırsız değil ama CS envanterimde 30 k lık yatırımım var. yine de hepsini harcayacak değilim ama bunu da almazsan çok eksik kalırsın dediğiniz veya zam geleceğini düşündüğünüz oyunları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler herkese. Alıntıyı görüntüle
Dark souls 3 ve Elden ring yüksek ihtimalle absürt zamlanacak.Almadıysan almanı öneririm.Dark souls 3 1.5 senedir girmiyordu indirime.179 dan 900 tl yi görmüşken zam sonrası absürt fiyata uçacaktır diye düşünüyorum.Elden ring ise dlc haberi verilmişken yakında zamlanacaktır.Kademe kademe 3 kere zamlandı diye hatırlıyorum.Kaçırmamakta fayda var bu 2 oyunu.The long dark ise yapımcıları zaten tr fiyatını uçuracaklarını söylemişlerdi.Sahip değilsen onu da almanı önerebilirim.

metro serisi
cyberpunk 2077
control
cuphead
final fantasy 15

metro serisi
cyberpunk 2077
control
cuphead
final fantasy 15
uncharted
spiderman
days gone
horizon

Dostum azarlanmayı hak etmeyen kimseyi azarlamam rahat ol. Kişisel oyun zevklerine de saygım var önerilerinizin işime yarayan kısmından faydalanmaya çalışıyorum. Aynı şekilde samimiyetsiz bir cevabı ben verirsem siz de beni eleştirin. "Çoğunu oynamayacaksın , oynayacaklarını al" diyen birine zenginin parası , züğürdün çenesi demek de müstehak ama yine en az kırıcı bu şekilde olduk ne yapalım :D
Days Gone ' a bakacağım. Teşekkür ederim yorumun için.

ekledim paşam teşekkürler.
Valve Complete Pack de alabilirsin baya uygun fiyatı koleksiyonluk. Yanına da Black Mesa ekle half life 1 remake yani mis

sepet 2100 küsür tl oldu ah kalbim.

zamanı ve cs de üç beş bi şeyi olanlara paralarını nasıl kumarsız katlayacaklarını anlatabiliyor muyuz forumda ?

metro saga bundle ı bulamadım , exodus eklemiştim zaten ( diğer 2 si epicte var)
dying light 2 sepette mevcut
doom eternal ekledim. ( hangi paket bilemedim standard edition ekledim.)
ben doom eternal deluxe paketi 75 tl ye almıştım zamdan önce. Metro da baktım paket kalkmış tekli satıyorlar

Geri