Yardım Rtx 3080 suprim x alınır mı

Oyun için ise önermem. Oyunlar da 350W gibi güç tüketimi oluyor kartın. 6900 XT öneririm oyun için. Aynı fps yer yer daha çok fps vermesine rağmen 6900 XT 280W geçmiyor. Undervolt yaparken 200-230W bile düşürürsün fps yükselterek.
DLSS ve fsr devreye girince nasıl oluyor

DLSS ve fsr devreye girince nasıl oluyor

Güçlü kartlar zaten. Ben 2K’da oynuyorum gerek yok. Her oyunda 2K, Ultra 100 üstü fps alabiliyorum. Hiç bir oyunda gerek duymadım. 100’den 120’ye gelse bir şey fark etmez zaten.

Hikayeli oynuyorum ben.

Fan devri, hızı gibi kısımları da göstersin. Oradan %100 fan devrine çekmediğini nereden bileceğiz?
received_5605974622839450.jpeg

Güçlü kartlar zaten. Ben 2K’da oynuyorum gerek yok. Her oyunda 2K, Ultra 100 üstü fps alabiliyorum. Hiç bir oyunda gerek duymadım. 100’den 120’ye gelse bir şey fark etmez zaten.

Hikayeli oynuyorum ben.
Hangi model önerirsiniz?

10kya garantili 70 derece 45 fan 6900 xt de bulunuyor haberin olsun

3 bin daha koy 3090 al. 24 vram olur senelerce kullanısın. 10 gb veya 12 gb nin de ne kadar ömrü var belli değil

10kya garantili 70 derece 45 fan 6900 xt de bulunuyor haberin olsun
Hangi model önerirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 bin daha koy 3090 al. 24 vram olur senelerce kullanısın. 10 gb veya 12 gb nin de ne kadar ömrü var belli değil
İstesem koyarım koysam da psu yu arttırman gerekcen hemde işlemcide darboğaz olabilir

Hangi model önerirsiniz

İstesem koyarım koysam da psu yu arttırman gerekcen hemde işlemcide darboğaz olabilir
Bütçe sıkıntılı şuan

Hangi model önerirsiniz

Bütçe sıkıntılı şuan
30 watt fark var aralarında. Darboğaz ye bir şey olmaz zaten her oyunu 1080 de oynatır sana yada 2 k işte neyse

Hangi model önerirsiniz?
Red Devil, Gaming Z, TUF, XFX Merc 319. XFX tam emin değilim ama.

Red Devil kullanıyorum çok yakışıklı bir kart. Bir ara bende al-sat yaptım Facebook gruplarında. Ama bu kartı satmaya kıyamadım. Mükemmel bir kart.

Şimdi satıyorum. Yani ilana koydum da satılmazsa da önemli değil benim için. Çok memnunum.

Oyun için ise mantıklı değil "bence". Çektiği watt farkı neredeyse yer yer 100-120W fazlası var 3090'ın. Aylık belki de elektrik faturasına 50-100 TL fazla etki edecek. Yıla da durunca göze çok gelir.

2023 de karşılaştırmasında çoğu yerde 6900 XT geçebiliyor. Tekrar diyorum. Oyun için ise 3080'den sonraki kartları önermem. AMD daha mantıklı bu fiyatlarda.

Red Devil, Gaming Z, TUF, XFX Merc 319. XFX tam emin değilim ama.

Red Devil kullanıyorum çok yakışıklı bir kart. Bir ara bende al-sat yaptım Facebook gruplarında. Ama bu kartı satmaya kıyamadım. Mükemmel bir kart.

Şimdi satıyorum. Yani ilana koydum da satılmazsa da önemli değil benim için. Çok memnunum.

Oyun için ise mantıklı değil "bence". Çektiği watt farkı neredeyse 100-120W fazlası var 3090'ın. Aylık belki de elektrik faturasına 50-100 TL fazla etki edecek. Yıla da durunca göze çok gelir.

2023 de karşılaştırmasında çoğu yerde 6900 XT geçebiliyor. Tekrar diyorum. Oyun için ise 3080'den sonraki kartları önermem. AMD daha mantıklı bu fiyatlarda.

Hocam bana kaça verirsiniz 😁

Bu arada modeldense temizliği daha önemli 75 derece suprim ha suprim ha gigabyte eagle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,195
Üyeler
185,690
Son üye
Wakamela
Geri