Modding Xiaomi bootloader saçmalığı

Yigkikt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
186
Arkadaşlar çıldırmak fıttırmak üzereyim geçen hafta bootloader kilidi açmaya çalıştım ve malum 1 hafta bekleme süresi verdi ben garanti olsun diye 1 hafta +2 saat bekleyerek kilit açmayı tekrar denedim bana 191 saat bekle diyo. Neden böyle saçma sapan bi bekleme zorunluluğu var birisi nolur yardım etsin

geçmiş olsun hocam bootloader çok sıkıntı bir iş ben bir telefonun cahilliğimden yedim bozdum

Arkadaşlar çıldırmak fıttırmak üzereyim geçen hafta bootloader kilidi açmaya çalıştım ve malum 1 hafta bekleme süresi verdi ben garanti olsun diye 1 hafta +2 saat bekleyerek kilit açmayı tekrar denedim bana 191 saat bekle diyo. Neden böyle saçma sapan bi bekleme zorunluluğu var birisi nolur yardım etsin
mtk cihaz ise 1 hafta bekleme olayı yok 1 dk'da açılan yöntem var. harici şu programı deneyin bide kilit için https://xiaomitools.com/download/mi-flash-unlock-tool-v5-5-224-55/

3. parti paralı toollar ile bu şeyi beklemeden her modelde açılabiliyor. Vivo gibi markalarınkini bile açıyor o toollar.

3. parti paralı toollar ile bu şeyi beklemeden her modelde açılabiliyor. Vivo gibi markalarınkini bile açıyor o toollar.
Hangi tool ne kadar ? Bilginiz var mı ucuz biseyse şu bekleme muhabbetinden kurtulayım ne olur

ilginç valla bende sürekli açık bootloader kilidi cihaz yurt dışı rom bile atmıştım

Ucuz değil maalesef hiçbiri. Çünkü dolar ile ve abonelik sistemi koymuşlar. :(
Başka çaresi de yok yani bekleyeceğiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır sinirimi bozan nokta ilk bir hafta beklemenin üzerine 2. Haftayı bekle demesi oldu yoksa ilk seferde paşa paşa beklemiştim bir de arkadaşımın redmi note 10 prosunu ilk denememizde çat diye açtığını görünce kafamı duvara sürtmek istedim gerçekten.

Resmi olmayan programla direk açabiliyorsun kilidi ben de öyle yapmıştım. Tabii senin işlemci MTK mı bilmiyorum konuda MTK yazıyor

Resmi olmayan programla direk açabiliyorsun kilidi ben de öyle yapmıştım. Tabii senin işlemci MTK mı bilmiyorum konuda MTK yazıyor

Telefonum MTK İşlemci değil :(

1 hafta bekleme süresi zarfında Xiaomi hesabınızın üyelik bilgilerinde güncelleme yapmamanız gerekiyor. Ayrıca hesabı telefondan silip tekrar eklemek de süreyi sıfırlar. Ek bir şey yapmadan beklemeniz gerek.

Geri