Neler Yeni

Modding Xiaomi bootloader saçmalığı

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Arkadaşlar çıldırmak fıttırmak üzereyim geçen hafta bootloader kilidi açmaya çalıştım ve malum 1 hafta bekleme süresi verdi ben garanti olsun diye 1 hafta +2 saat bekleyerek kilit açmayı tekrar denedim bana 191 saat bekle diyo. Neden böyle saçma sapan bi bekleme zorunluluğu var birisi nolur yardım etsin

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
geçmiş olsun hocam bootloader çok sıkıntı bir iş ben bir telefonun cahilliğimden yedim bozdum

Arkadaşlar çıldırmak fıttırmak üzereyim geçen hafta bootloader kilidi açmaya çalıştım ve malum 1 hafta bekleme süresi verdi ben garanti olsun diye 1 hafta +2 saat bekleyerek kilit açmayı tekrar denedim bana 191 saat bekle diyo. Neden böyle saçma sapan bi bekleme zorunluluğu var birisi nolur yardım etsin
mtk cihaz ise 1 hafta bekleme olayı yok 1 dk'da açılan yöntem var. harici şu programı deneyin bide kilit için https://xiaomitools.com/download/mi-flash-unlock-tool-v5-5-224-55/

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
3. parti paralı toollar ile bu şeyi beklemeden her modelde açılabiliyor. Vivo gibi markalarınkini bile açıyor o toollar.

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
3. parti paralı toollar ile bu şeyi beklemeden her modelde açılabiliyor. Vivo gibi markalarınkini bile açıyor o toollar.
Hangi tool ne kadar ? Bilginiz var mı ucuz biseyse şu bekleme muhabbetinden kurtulayım ne olur

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
ilginç valla bende sürekli açık bootloader kilidi cihaz yurt dışı rom bile atmıştım

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Ucuz değil maalesef hiçbiri. Çünkü dolar ile ve abonelik sistemi koymuşlar. :(
Başka çaresi de yok yani bekleyeceğiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır sinirimi bozan nokta ilk bir hafta beklemenin üzerine 2. Haftayı bekle demesi oldu yoksa ilk seferde paşa paşa beklemiştim bir de arkadaşımın redmi note 10 prosunu ilk denememizde çat diye açtığını görünce kafamı duvara sürtmek istedim gerçekten.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Resmi olmayan programla direk açabiliyorsun kilidi ben de öyle yapmıştım. Tabii senin işlemci MTK mı bilmiyorum konuda MTK yazıyor

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Resmi olmayan programla direk açabiliyorsun kilidi ben de öyle yapmıştım. Tabii senin işlemci MTK mı bilmiyorum konuda MTK yazıyor

Telefonum MTK İşlemci değil :(

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
1 hafta bekleme süresi zarfında Xiaomi hesabınızın üyelik bilgilerinde güncelleme yapmamanız gerekiyor. Ayrıca hesabı telefondan silip tekrar eklemek de süreyi sıfırlar. Ek bir şey yapmadan beklemeniz gerek.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Top Bottom