GTA 6 Konuşuyoruz. Detaylı Tartışalım..

Bryan Zampella çok tartışılası bi isim. Sürekli oyunla imalı fotoğraf ve içerikler atıyor. Adını hiç söylemedi sanırsam. Eskiden olsa Rockstar'da bi aktörün böyle şeyler yapması mümkün değil. Ya adam troll ya da Rockstar reklam politikasını değiştirdi. Trol olsun olmasın R* yakın isimlerle olduğundan oyunda ana olmasa da bir rolü olacağı düşünülüyor.
bide lucia var bu sefer 3 ayrı kişi olduğu iddia ediliyor. ayrıca fothoraftaki son kişi bryan zambella ile fothoraf çekinmiştir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide lucia var bu sefer 3 ayrı kişi olduğu iddia ediliyor. ayrıca fothoraftaki son kişi bryan zambella ile fothoraf çekinmiştir.
bu attığım karakterlerin hepsi aynı ülkede yaşıolar ve aynı bölgelerde doğmuşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

jason & lucia

Ekler

• collage2.png
    collage2.png
    818.1 KB · Hit: 48
  • collage.png
    collage.png
    922.6 KB · Hit: 51
Bryan Zampella dışında sağdaki kadın yine aynı şekilde onunla birlikte öne çıkıyor. Rockstar politika değiştirmediyse gerçek değiller. NDA olduğu sürece böyle şeyler paylaşmaları imkansız. Daha gizemli isimlere daha çok şans veriyorum ben şu zamana kadar olana bakarak. Yine de belli olmaz.

RDR2 döneminde aktörler bırakın yan yana fotoğraf çekinmeyi, birbirlerini sosyal medyada ekleyemiyorlar bile.

Bryan Zampella Instada ufak şeylerle başladı ancak şuanki haliyle gerçek olmayacak kadar fazla trol hissi uyandırıyor.
Üçü arasından soldaki, Alexandra Echavarri ihtimali daha yüksek bence.

FlkOeOmXoAMogH2.jpg:large
1688411532481.png
1688411579120.png

İlk Soruyla Konuyu Başlatim. Devamını Siz Getirirsiniz :) Çünkü Çok Büyük Çaplı Bir Oyun Geliyor. Ve Bu Konuda Konuşmak İsteyen Bir Çok İnsan Vardır eminim.

soru ;
GTA 6 Nın Çıktığı Gün Buglarla Hatalarla Çıkma ihtimali varmı ? Çünkü İnternetten duyduklarımıza göre Çok Büyük Çaplı bir oyun geliyor. Rdr2 den 2 Kat Fazla Detay Olacağına Eminim. Çünkü Açık Dünya Unsurları Çok Fazla Ayrıca eski bir söylentiye göre Her Bina Girme Muhabbeti de var. Anlaşılan Çok Detay Olucak. Oyunu Nasıl Ayakta Tutacaklar Çok Merak Ediiyorum.
bi 2 3 senesi daha var

oyunun düşük sistem gereksinimin 4gb olacağına hiç inanmıyorum. şahsen
Bncede low ayarlar için 1660s/rx590 civarı medium/high için 2060s/3060ti/rx6600/6600xt gibi düşünüyorum ultra için sınır tanımıyoruz...

Harita çok büyük renderlama mesafesi çok olursa 4/8 olan işlemciler Allah'ına kavuşur 😅

Bncede low ayarlar için 1660s/rx590 civarı medium/high için 2060s/3060ti/rx6600/6600xt gibi düşünüyorum ultra için sınır tanımıyoruz...

Harita çok büyük renderlama mesafesi çok olursa 4/8 olan işlemciler Allah'ına kavuşur 😅
4/8 Derken çekirdek olarak diyorsun dimi

Çıkmaz gta 5 deli gibi satıyor rdr 2 remastered çıkıyor adamlar 2025'e kadar çıkarmazlar çok uyanıklar emin olun ki
rdr1 remastered olarak düzelteyim onu yanlış anlaşılmasın

Bence en az 8 çekirdekli işlemci gerekecek. Last of us bile ryzen 5600 gibi işlemcileri %100 kullandırıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,656
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri