3 bin olur çünkü bu sene çıkmaz anca 2025 2026 belki3000 lira olmasın 3090 pc istemesin başka istemem bişey
bende rtx 3060 lı notebook var 6 gb vram yetersiz kalıren az 8gb olursa hocam 3070 ler 3070 ti lar ne yapacak o kadar olmaz bence 1080p high ayarlar için o kadar ister en fazla bence
starfield 8 gb vram le bu yıl çıkıyor. gta 6 de 2025 de çıkacağına göre bence 8 gb vram le gelebilir (şahsen) ama yinede bilemeyiz tabii kibende rtx 3060 lı notebook var 6 gb vram yetersiz kalır
4000 serisi pc ye geçme zamanı geldistarfield 8 gb vram le bu yıl çıkıyor. gta 6 de 2025 de çıkacağına göre bence 8 gb vram le gelebilir (şahsen) ama yinede bilemeyiz tabii ki
gerçi rockstar optimizasyonu iyi yapıyor. umarım 8 gb vram yapmazlar. benim şahsi düşüncem böyle sadece ya 6 yada 8 gb4000 serisi pc ye geçme zamanı geldi
gta 5 orta ayaralrda rdr 2 yi düşük te apu sistemle oynuyorumgerçi rockstar optimizasyonu iyi yapıyor. umarım 8 gb vram yapmazlar. benim şahsi düşüncem böyle sadece ya 6 yada 8 gb
mesela rdr2 en düşük gtx770 istiyor ( 2gb)
Mesaj otomatik birleştirildi:
starfield sistem gereksinimleri
gta 6 TAHMİNİ sistem gereksinimleri
starfield sistem gereksinimi böyleyse bu yaz kesin 4090 sistem alırımgerçi rockstar optimizasyonu iyi yapıyor. umarım 8 gb vram yapmazlar. benim şahsi düşüncem böyle sadece ya 6 yada 8 gb
mesela rdr2 en düşük gtx770 istiyor ( 2gb)
starfield sistem gereksinimleri
gta 6 TAHMİNİ sistem gereksinimleri